Facebook menja notifikacije i uvodi novine

  Autor: Mondo Foto: Mondo

Od sada ćete imati mogućnost da po svom ukusu podesite notifikacije koje će se pojavljivati u aplikaciji.

Facebook

Facebook je na svom zvaničnom blogu objavio da je uveo nekoliko promena u iOS i Android mobilnim aplikacijama kako bi korisnicima omogućio kartice sa korisnim informacijama na osnovu njihove trenutne lokacije.

Ukoliko aktivirate istoriju lokacije u opcijama podešavanja aplikacije, videćete vesti, događaje i ostala dešavanja u vašem okruženju. Obaveštenja u vezi sa vremenskom prognozom sada uključjuju i trenutno stanje kao i upozoronja. Restorani u blizini prikazani su sa ocenama i recenzijama drugih korisnika ali i linkovima do njihovih zvaničnih Facebook profila. Dostupne su i informacije u vezi sa filmovima koji se prikazuju u obližnjim bioskopima, prenosi Phone Arena.

Facebook pretplatnici će takođe moći da vide sportske rezultate na osnovu stranica koje su lajkovali. Rođendanski podsetnici će se prosleđivati zajedno sa drugim velikim događajima u vezi sa vašim rođacima i prijateljima.

Imajte na umu da je sve opciono. Vaša trenutna podešavanja notifikacija se neće promeniti ovom nadogradnjom. Strelica na desnoj strani svake notifikacije će vam dozvoliti da ih podesite. Biće dostupan i „Dodaj još kartica“ link na koji ćete moći da kliknete. Nadogradnja će se isporučivati po etapama korisnicima iOS i Android aplikacija.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.