AMSS: Super vest za vozače!

  Autor: Kurir Foto: TANJUG / MARKO ĐOKOVIĆ

Auto moto savez Srbije (AMSS) otvorio je u Ruzveltovoj ulici u Beogradu novi korisnički objekat, sa čak sedam šaltera! Evo šta tu sve možete da završite…

amss-5

 Od sada će, uz mogućnost korišćenja potrebnih poštanskih usluga, registracija vozila uz dobijanje nalepnice bez odlaska u MUP, kupovina članske i superčlanske kartice AMSS, polise osiguranja, zelenog kartona, međunarodnih dokumenata i Tag uređaja za elektronsku naplatu putarine (ENP), kao i dopune za njih, moći da se obavi na samo jednom mestu, u Ruzveltovoj 19, preko puta glavne zgrade AMSS-a.

Radno vreme novog objekta sa sedam šaltera je od sedam do 19 sati radnim danima i subotom, a nedeljom od 10-15 časova.

„Zbog povećanog obima posla, izlazeći u susret potrebama klijenata, na najstarijoj i tradicionalno najposećenijoj adresi AMSS u Ruzveltovoj 19 otvoreni su novi, moderni, šalteri“, izjavila je Tanjugu predstavnica AMSS-a Vesna Barbulović.

Da bi vozač u AMSS bio privilegovan i stekao pravo na besplatno šlepovanje, moguću poporavku na putu i druge pogodnosti, potrebno je, pre svega, da ima člansku karticu AMSS, koja na godišnjem nivou košta 2.000 dinara i od sada se uz ostala potrebna dokumenta može izvaditi i na novim šalterima u Ruzveltovoj 19.

Učlanjenjem putem sajta www.amss.org.rs može se ostvariti popust od 10 odsto i u tom slučaju članstvo košta samo 1.800 dinara.

AMSS je vozačima u inostranstvu tokom protekle turističke sezone intervenisao 440 puta. Na taj način vlasnici AMS S super članske kartice uštedeli su više desetina hiljada evra, a samo jedan član 2.500 evra koliko je AMSS koštalo šlepovanje njegovog automobila do kućne adrese, čak iz Nemačke.

„To je sigurnost koju bi sigurno želeo svaki vozač, a trudićemo se da kao u najrazvijenijim zemljama EU, procenat članstva u nacionalnom auto-moto savezu bude ogroman, kao i da obezbedimo što masovnije učlanjenje, jer članstvo donosi pre svega mirno i bezbrižno putovanje, ogromnu sigurnost i zaštitu od velikih troškova“, navela je Barbulović.

U slučaju kvara vozila ili nezgode, pozivom operativnog centra na 1987 korisnici dobijaju potpuno besplatnu popravku kvarova koji se mogu otkloniti na putu ili šlepovanje vozila i čitavih 140 km do servisa, pa i prebivališta vozača.

Super članska kartica donosi i potreban pravni savet, ukoliko je neophodno i hotelski smeštaj, prevoz članova porodice.

Vlasnici Super članske karte imaju pravo i na značajne popuste u okviru sistema „Show your card“ širom Evrope u određenim hotelima, motelima, restoranima, renta-kar agencijama, muzejima, galerijama i turističkim atrakcijama.


loading...

1 komentar

  1. alex

    23. januara 2016. at 19:27

    I dok rade nadrkane kokoske, nista nisu postigli…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.