Znamo šta svaki muškarac MRZI u seksu

  Autor: Mondo

Vi možda ne znate, ali astrologija može da otkrija šta koji horoskopski znak mrzi u krevetu!

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Muškarci rođeni u znaku Ovna ne vole kada žene tokom seksa previše „prljavo“ pričaju, a onda odnos odjednom postane dosadan jer one ne urade ništa od svega toga što su rekle.

Kada imate seks sa Bikom, najbolje je da se pre toga mnoooogo potrudite jer oni nikako ne vole kada njihova partnerka „preskače“ predigru. Za njih je upravo predigra najbolji deo seksa, pa sa njima „idite“ polako.

Blizanci vole da probaju nove poze, igračke, pa zato nikako ne vole kada njihova partnerka želi seks u istoj pozi. Da bi zaista uživali u seksu, njima svaki odnos mora da bude drugačiji od prethodnog.

Super je da sa partnerom razgovarate o tome šta želite tokom seksa, šta vam prija, ali birajte reči kojima ćete to saopštiti muškarcu rođenom u znaku Raka. Ako vaše reči imaju makar i prizvuk kritike, „ubićete“ mu želju za seksom.

Muškarci rođeni u znaku Lava ne žele seks na brzaka, već uživaju u tome da se partnerka posveti svakom delu njihovog tela. Potpuno mu se to posvetite, hvalite svaki deo njegovog tela – umeće da uzvrati.

Tokom seksa sa partnerom rođenim u znakuDevice ne pokušavajte da „zapalite“ strasti tako što ćete ga, na primer, udariti po guzi. Oni ne vole nikakva iznenađenja u krevetu, a svaki neočekivan pokret ih potpuno šokira (i blokira).

Vagama je jako važno da njihova partnerka uživa u seksu, ali ne vrištite tokom seksa kao da vas neko tuče, to ih strašno uznemirava. Naravno, ne žele da tokom odnosa budete nečujni, samo se potrudite da ne zna baš ceo komšiluk kada doživite orgazam.

Ne bismo da budete pod pritiskom, ali muškarci rođeni u znaku Škorpije mrze kada njihova partnerka ne dostigne vrhunac. Njima je „ženski“ orgazam dokaz da su dobri ljubavnici, da i druga strana uživa u seksu koliko i oni, ali i znak da ćete uskoro biti spremni za „drugu rundu“… ili petu, šestu…

Strelčevi su izuzetno spontani u seksu, vole da probaju nove stvari, pa zato mrze rutinu u krevetu. Ako je nešto bilo sjajno tokom prošlog odnosa, možete to da ponovite, ali ne svaki put.

Muškarci rođeni u znaku Jarca obožavaju seks, ali ne vole da ih iznenadite. Ako odlučite da se, na primer, „zanimate“ njegovim analnim otvorom, a da sa njim prethodno ne razgovarate o tome, izbezumiće se.

Muškarci Vodolije potajno mrze dosadan, „tradicionalni“ seks. Zašto biste stalno imali seks u misionarskoj pozi, pored toliko drugih poza?

Za muškarce u znaku Ribe je seks način da na kratko „pobegnu“ od stvarnosti, a poslednja stvar koju želi je da ga, recimo, tokom oralnog seksa „zakačite“ zubima. To će ga vratiti u realnost, a to je zapravo i jedina stvar koju ne želi.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.