Žene priznaju: „Slagala sam ga da…“

  Autor: Mondo

Korisnice Whispera otkrivaju laži koje su govorile, ili i dalje govore partnerima. Nadamo se da se nećete prepoznati…

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Kad smo u vezi, većina nas će povremeno izabrati „belu laž“ radije nego da se upusti u raspravu sa partnerom. Većina nas, takođe, nerado to priznaje. Laganje je laganje, čak i kad su u pitanju sitnice, čak i kad to radimo za dobro onog drugog ili za dobro naše veze, ali te male laži kojima nikoga ne povređujemo ponekad zaista mogu biti bolje rešenje od surove istine u svakom trenutku.

Ali, ponekad stvari izmaknu kontroli, priznanja ovih žena su dokaz tome. Korisnice Whispera, aplikacije koja vam omogućava da anonimno priznajete svoje tajne, otkrivaju laži koje su govorile svojim partnerima.

Većina žena priznala je da svom sadašnjem partnernu nije rekla tačan broj muškaraca sa kojima je do tada bila u vezi. „Slagala sam ga u vezi sa brojem muškaraca sa kojima sam spavala jer, iskreno, ne mogu da se setim koliko ih je bilo“, napisala je jedna od njih. Ali, druga je priznala da je slagala jer je želela da deluje „pristojnije“, dodajući da zapravo laže i sebe jer je uspela da samu sebe ubedi da se „veze za jednu noć ne računaju“.

Ima žena koje idu i dalje od toga. Tako je jedna devojka napisala da je dečka slagala da se pre njega nikad nije ni poljubila: „Lagala sam jer sam se prvi put poljubila sa devojkom, a on ne zna da sam biseksualna“.

I dok su ove laži ružne i nepotrebne, ali se ipak tiču isključivo prošlosti tih žena (tako da tehnički i ne bi trebalo da utiču na njihovu novu vezu), ima devojaka koje su spremne i na mnogo gore.

„Slagala sam partnera da sam u drugom stanju. Sad nemam izbora, moram ili stvarno da zatrudnim što pre, ili da se pretvaram da sam imala spontani pobačaj.“

I ako vam se od ovog digla kosa na glavi (opravdano), ne znamo šta ćete pomisliti na ovu, poslednju: „Lažem ga svaki put kad mu kažem da ga volim. Zapravo samo ne želim da ostanem sama“, kaže žena čiji je svaki budan trenutak – laž.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.