Zbog ovoga želi odmah da te „zaskoči“

  Autor: Mondo

Mnogim muškarcima je želja za seksom koja se kod žena javlja prilično iznenada – misterija. Evo nekih stvari koje pale žene, a za koje možda ne znate.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Biološki i naučno gledano, kod žena se želja za seksom javlja jednako lako kao kod muškaraca, i uglavnom im želju bude slične stvari.

U svakom slučaju, evo nekih stvari koje kod žena za tili čas raspale strasti – neke će vas možda iznenaditi.

Govor tela

Žene „padaju“ na govor tela. Provedite dan razgovarajući sa njom, ne samo rečima, već uključite i (seksi) gestove i… neće vam odoleti!

Laskate joj

Ako joj udeljujete komplimente – umesto da joj bezočno laskate – osećaće se opuštenije u vašem društvu. Kada je opuštena, lakše će se prepustiti strastima.

Dopada joj se vaše telo

To, naravno, ne znači da morate da imate “pločice” na stomaku (neke žene to ne vole), već ste fizički njen „tip“.

Dobro se ljubite

Ženama ništa nije tako privlačno kao pomisao na seks sa muškarcem koji se dobro ljudi. Poljupci su samo delić umeća koje ćete prikazati u krevetu, tako da, ako je ljubite „kako treba“, jedva će dočekati da vidi kakvi ste u „akciji“.

Želi da vam pokaže da joj je stalo

To možda u prvi mah zvuči čudno, ali pokazivanje emocija kroz seks je definitivno razlog zašto žene odluče da imaju seks.

Dajete joj prostora

Niste baš svake sekunde uz njoj, taman toliko da joj nedostajete. A ima li boljeg načina da pokaže koliko ste joj nedostajali…?

Pravo okruženje

Nije reč o tome gde se nalazite, već… Umete da je uvedete u seksi raspoloženje, a pritom se pored vas oseća bezbedno i mirno, taman toliko da poželi da vam odmah uskoči u krevet.

Probudili ste joj radoznalost

Gotovo svaka žena u nekom periodu života želi da istražuje seksualnost. Ako ste raspoloženi za seksi igrarije, a „naletite“ na ženu koja bi da istražuje, upravo to može biti razlog zašto želi seks sa vama.

Tu ste i kad nije za seks

Pozovete je da pitate kako je provela dan, da je oraspoložite kad nije njen dan… To što ste uz nju u situacijama koje nemaju veze sa seksom, čini da joj budete još privlačniji.

Zaljubljena je u vas

Ovaj razlog vas sigurno nije iznandio, te smo ga zato ostavili za kraj. Ponekad je toliko jednostavno – i ljubav i seks…


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.