ZATRUDNELA JE POSLE PREVARE SA STRANCEM: Ono šta je uradio njen muž je zaista neočekivano!

  Autor: Kurir Foto: Ilyke
Mnogi ljudi tvrde da oni koji imaju tendenciju da budu neverni su oni koji ne znaju kako da budu zadovoljni. Često kada osoba vara, njihov partner ih ostavlja.

prevara-brak-foto-ilyke-1453478020-829495

Međutim, ova priča će vam pokazati potpuno drugačiju stranu. Ovo je priča o ženi koja je imala vezu za jednu noć i ostala je u drugom stanju. Ono šta je uradio njen muž je neverovatno.

Ovo je njegova priča:

„Moja supruga i ja se znamo 5 godina, zajedno smo 4 godine. Ona je iz Istočne Evrope, ali ovde je došla još kao student. Nije završila fakultet, odustala je i preselila se da živi kod mene još dok smo se zabavljali. Napravili smo planove za brak još odavno i sve je bilo na svom mestu i prema planu. Stvari su se odvijale perfektno. Upoznala je moju porodicu, oni su je obožavali, sve je bilo odlično.

Otprilike mesec dana pre venčanja, otkrili smo da je u drugom stanju. Ništa strašno, dešava se. Koristili smo kondome, ali dešava se, bilo je momenata kada smo samo koristili „izvuci brzo“ metodu.

Plan za venčanje nismo menjali, sve je ostalo po starom. Apsolutno sam siguran da sam zaljubljen u ovu ženu, i mislio sam da je sve sjajno.

Ipak, nakon venčanja, stvari više nisu bile iste. Osećao sam se da postoji neka daljina između nas, nešto čudno u njenom ponašanju. Ona se nedavno otvorila i priznala mi je istinu: postoji šansa da beba nije moja. Ona je plakala, govorila mi je da me voli. Ja sam joj poverovao.

U vreme kad je ostala trudna, otišla je na žurku sa nekim prijateljima i završila je tako što je imala pijani seks sa strancem. Nije čak znala ni njegovo ime, a nije čak najbolje mogla ni da se seti kako je izgledao. Rekla mi je da se kajala od tada.

Bio sam šokiran. Nisam imao ideju kako da odreagujem. Rekao sam joj da moramo da uradimo test očinstva, a ona se složila. Naterala me je da joj obećam da ću ostati sa njom ako je dete moje.

Rekla je i da je to bila najgora odluka u njenom životu i da se pokajala i da je samo meni verovala dovoljno da se otvori jer me je volela i ja sam znao da volim nju i da ću joj oprostiti.

U tom trenutku nisam znao šta bih radio kada bih saznao da dete nije moje.

Uradili smo test, otišli smo kod genetičara, objasnili razloge. Nije bilo jeftino, ali morao sam da znam.

Ispostavilo se da ja nisam otac deteta. Nisam mogao da verujem. Moja žena, žena koju sam voleo, prevarila me je i bila je trudna sa nečijim tuđim detetom.

Nisam znao šta da radim. Deo mene je voleo i znam da je ona volela mene, ali drugi deo nije mogao da se izbori sa tim.

Nisam imao ideju šta bi joj se desilo ako je ostavim. Ona nema primanja, nema porodicu ovde, samo par prijatelja. Mora da izdržava sama i sebe i dete. Ipak, mislim da nemam u sebi to da mogu da nastavim da ih izdržavam.

Deo mene je jako želeo razvod ili poništenje braka. ipak, nisam bio siguran da je to prava stvar koju treba da uradim, ili da ostanem u braku. Znao sam da bi ona jako patila ako je ostavim, lično, emotivno i finansijski. Isto tako sam znao da nemam nikakvu obavezu prema detetu koje nije moje, ili prema njoj kada se razvedemo.

Znam da je napravila grešku. Ipak, još uvek sam je voleo. Mislim da to može svakome da se desi, posebno ako je pod uticajem beskorisnih prijatelja.

Bio sam zbunjen i rešio sam da odem na neko mirno mesto. Otišao sam u crkvu, sedeo sam tamo dugo i pitao Boga za pomoć. Jedan stariji par me je primetio i prišao mi je pitajući šta nije u redu? Počeo sam da plačem i ispričao im sve vezano za svoju dilemu. Ne znam šta me je nateralo da ispričam svoju ličnu priču, ali jesam. Onda su mi oni rekli da ako je iskreno volim treba da joj oprostim i prihvatim dete. Ako joj je žao, treba da joj dam šansu. Rekli su mi i da budem jak i da odem da budem sa njom jer sam joj sada potrebniji više nego ikada, da je utešim.

Ljubav znači da treba da budete sa svojim partnerom kroz sve uspone i padove, rekli su mi. rekli su mi i da znaju da će mi biti teško, ali delovali su sigurni da ćemo ona i ja biti divan par i sjajni roditelji detetu. Negde u svom srcu počeo sam da prihvatam ovaj savet koji mi je ovaj stariji par dao i odjednom sam počeo da osećam malo unutrašnjeg mira.

Prošlo je nekoliko godina od tada i mogu da vam kažem da sam u srećnom braku u imamo divnu devojčicu koja je spremna da pođe u obdanište. Moja ćerka je moj najbolji drug, a moja žena i ja se nikada nismo ovoliko voleli kao sada!

2 komentara

  1. goksi

    26. januara 2016. at 19:59

    Kao na filmu…ko ce u to poverovati..ha ha

  2. Miloš

    28. januara 2016. at 12:43

    Banović Strahinja…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.