Zašto žene idu na masažu vagine

  Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Novi trend su profesionalne masaže vagine, a evo zašto sve više žena ide na ovaj bizaran tretman – ne da bi doživele orgazam…
Zena-gacice-ruka

Žene plaćaju strancima da im masiraju intimne delove tela, ali ne zbog razloga koji vam je verovatno prvo pao na pamet.

Reč je o takozvanoj joni masaži, koja ne podrazumeva seksualno iskustvo i nije poenta u doživljavanju orgazma – cilj je da vagina nakon tretmana bude osetljivija, a seks bolji!

Sudeći prema „Tantric Therapy UK“ koja nudi joni masaže i časove tantričkog seksa u Londonu, ovaj tretman opušta um i telo, smanjuje anksioznost, povećava seksualnu energiju i dovodi do intenzivnijih orgazama.

Tokom tretmana, maseri najpre lagano masiraju celo telo, posvećuju pažnju erogenim zonama žene, pre nego što se potpuno fokusiraju na vaginu.

„Žene uglavnom nauče samo osnovne tehnike vaginalne stimulacije, ali ne nauče da se potpuno povežu, mislima i srcem, ne nauče neke intrigantnije tehnike stimulacije. Razlog zašto je joni masaža dobra je što ima uticaj na to kako se osećate tokom seksa. Za neke žene je to umirujuće iskustvo, druge doživljavaju intenzivne orgazme“, piše na sajtu „Tantric Therapy UK“.

Inače, žene za masažu vagine plaćaju između 140 i 490 funti (185 i 645 evra), a profesorka ginekologije na „Jejlu“ Meri Džejn Minkin, kaže da ovi tretmani zaista mogu da poboljšaju seksualni život.

Ona tvrdi da nežni dodiri kojima su žene izložene tokom masaže mogu da im pomognu da im prilikom narednog seksualnog odnosa brže poraste seksualna želja.

„Logično, sve što povećava protok krvi do karlice povećava osetljivost, seksualno uzbuđenje i lučenje lubrikanta, a sve to pomaže da doživite intenzivniji orgazam“, kaže ona.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.