Zašto muškarci stalno gledaju u druge žene?

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Mnoge žene pobesne kada njihov partner pogleda u neku lepoticu na ulici, ali muškarci otkrivaju da je ta ljubomora neosnovana.

 

8019954855e40acf3967f209467313_w640

Kada vaš partner pogleda drugu devojku, žena se oseća ugroženo jer misli da je njen muškarac tada upoređuje sa devojkom koju je pogledao. Međutim, njegove misli su potpuno drugačije.

Bez obzira na to koliko je žena atraktivna i samouverena, kroz glavu će joj proći: „On je gleda zato što je ona zgodnija i lepša“. Nakon toga će to protumačiti kao da nije dovoljna svom partneru, a mučiće je i to da njen muškarac razmišlja o zgodnoj prolaznici i narednih dana.

Iako oni ponekad pomisle da je druga žena privlačnija od njegove partnerke, ipak im nije važno. Samim tim što je izabrao vas, a ne lepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama. Uostalom, nije prestao da primećuje lepe stvari zbog toga što je u ozbiljnoj vezi.

Muškarci kažu da postoji još jedna stvar koju bi žene trebalo da znaju – to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih, ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, „ispari“ im iz glave čim prođe pored njih.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.