Za žene koje teško doživljavaju orgazam: 4 seks poze za maksimalni užitak

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Ujedno ćete i rasplamsati stare strasti i doneti nova uzbuđenja ispod pokrivača.

1857708427564afc1b30de2865423664_w640

koliko pripadate onoj grupi žena kojima je potrebno mnogo vremena da dostignu orgazam, začinite svoj seksualni život nekom od ovih novih poza.

Ujedno ćete i rasplamsati stare strasti i doneti nova uzbuđenja ispod pokrivača.

1. Pereca

Dok žena leži na levoj strani, leva noga je savijena, dok desnom nogom treba da opkorači muškarca, tako da ta noga dodiruje predeo njegovog stomaka. Tako će vam noge biti dovoljno raširene, a on će imati pristup klitorisu, što će vas još više uzbuditi.

2. Stojeći zmaj

Ova poza je izuzetno pogodna za stimulisanje G-tačke. Žena treba da bude na kolenima, kao za doggy style, na samoj ivici kreveta. Muškarac stoji na nogama i koristi svoje butine da joj pritisne kolena i spoji ih, što će povećati trenje i vaše strmoglavo zadovoljstvo!

3. Ispravljač

U ovoj pozi žena treba da leži na stomaku, licem okrenutim ka krevetu. Kolena treba da joj budu skupljena, a kukovi malo više izdignuti. Za veći užitak, možete staviti jastuk ispod kukova, kako muškarac lakše penetrirao.

4. Stub poza

Muškarac treba da legne na leđa i jednu nogu savije u kolenu, a drugu ispruži. Žena mu je okrenuta leđima, tako što desnu nogu savija u kolenu, a levu prebacuje preko muškarčeve druge noge. Ova poza podseća na obrnutu kaubojku, samo što je „izvrnuta“. Žena se može pridržavati za koleno muškarca, a na ovaj način će oboje postići maksimalno zadovoljstvo.

 

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.