Volite pivo? Obožavate seks?

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

U tom slučaju, čitajte dalje…

pivo

  Ljubitelji piva, radujte se! Seksolozi su otkrili da ukoliko cugnete pivce pre „akcije“ u spavaćoj sobi, vaš performans će biti bolji.

Doktorka Ket Van Kirk je u svojoj najnovijoj knjizi „The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life“, opisala četiri različita načina na koje muškarci mogu da profitiraju od konzumiranja piva pre ljubavne akcije, piše „Njujork Post“.

Iako je sprovedeno istraživanje upućeno samo na muškarce, nema sumnje da će i ženama zadovoljstvo da bude veće.

1. Duže ćete da „trajete“

Sudeći po doktorki Kirk, fitoestrogeni koji se nalaze u alkoholu odlažu ejakulaciju, pa ukoliko se bojite preuranjenog orgazma, častite se limenkom piva. Naravno, nemojte da preterujete, jer onda možda uopšte i ne dođe do seksa.

2. Tamno pivo je afrodizijak

Dalje, Kirk objašnjava kako tamna piva mogu povećati muškarcu libido i dovesti do dužih i intenzivnijih erekcija, zbog visokog procenta gvožđa, koje povećava dotok krvi i cirkulaciju do penisa.

3. Pivo vam daje više snage

Na osnovu činjenica iz ove studije, ispijanje piva je odličan trening (umereno ispijanje naravno). Italijanski istraživači su otkrili da jedna krigla dnevno, za 31 odsto smanjuje rizk od srčanih oboljenja, srčanog ili moždanog udara.

4. Smiriće vam stomak

I kao poslednju stavku, Kirk navodi da oni koji dopuste sebi da uživaju u malo piva, neće morati da brinu o „uznemirenom“ stomaku kada dođe vreme za „gužvanje čaršava“. Pivo sadrži brojne probiotike i vitamin B, koji su dobri za digestivno zdravlje.

Naravno, ništa ne bi trebalo da uzimate zdravo za gotovo, pa ni ovo istraživanje, ali ne škodi da imate na umu i ovu verziju događaja.

U svakom slučaju – nazdravlje!


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.