Veeeeliko iznenađenje: Dragi, imala sam penis…

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Pročitajte ispovest Belgijanca koji je posle 19 godina braka saznao da je njegova žena rođena kao muškarac. „Bila je predivna i veoma ženstvena, privlačna, ma prava žena…“

preljuba-zena-tajna

  Pomislili biste da je 19 godina dovoljno da saznate baš sve o nekome, ali Belgijanac Jan (64) doživeo je iznenađenje posle skoro dve decenije braka.

Jan je svoju suprugu Moniku upoznao 1993. godine, kada je čuvala decu njegove sestre. U trenutku kada je upoznao, bio je u drugom braku. „Moj brak je bio na ‘staklenim nogama’ i brzo sam se zaljubio u Moniku. Bila je predivna i veoma ženstvena, privlačna, ma prava žena,“ priča Jan.

Pre nego što su se venčali, Jan je pitaj da li želi decu. Kada je dobio negativan odgovor, laknulo mu je – do tada je već imao dvoje dece iz prethodnih brakova, a ona je rekla da pije pilule za kontracepciju.

Čak ni tokom seksa, ništa mu nije bilo sumnjivo, iako je Monika stalno koristila lubrikant. „Uvek se ponašala kao dobra majka prema mojoj deci, fantastično je kuvala, mada nije bila naročito dobra u kućnim poslovima čišćenja i peglanja – a sada znam i zašto,“ kaže Jan.

Njihov brak je, prema njegovim rečima, upao u krizu jer je Monika neprestano izlazila noću, oblačeći se veoma izazovno. Ipak, Jan nije posumnjao da je njegova supruga transseksualka, dok mu jedna Monikina rođaka to nije nagovestila.

„Pomenuo sam to svom sinu, i on mi je rekao da je i sam čuo glasine o tome da je Monika rođena kao muškarac. Jedne večeri sam je otvoreno pitao, iI tada mi je priznala da je bila muškarac i da je operacijom promenila pol. Nisam mogao da dođem sebi, bilo mi je užasno.“

Jan je nakon toga tražio od Monike da se iseli iz njegove kuće, ali pošto je ona to odbila, njihov slučaj je završio na sudu. Presuđeno je u njenu korist, tako da I dalje žive u istoj kući, mada retko razgovaraju.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.