Uradite mu što pre ovih 10 stvari i poludeće za vama kao nikada pre

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Ako ste se zaneli i zaboravili da ljubav uvek treba negovati, onda je krajnje vreme da se probudite i ponovo oživite vezu, jer u suprotnom možete da izgubite svog dragog.

 

6643611656f1407010a1d745562532_w640

Potpuno ste sigurni u svoju ljubav prema partneru, ali najbolje bi bilo da je i on uveren u vaše emocije, jer je to važna stvar za razvoj vaše veze. Ne budite lenji i redovno mu pokazujte svoju ljubav, jer reči nisu dovoljne.

Kad nekog zaista volite, prirodno je da to želite da mu dokažete i pokažete, a za ovo nije potrebno mnogo truda, već su dovoljni samo mali znakovi pažnje, piše Index.

Ako pokazujete svoju ljubav često i redovno, ali nije neobično da vam ponekad ponestane ideja za negovanje ljubavi.

Ovo su neke slatke ideje, koje možete da iskoristite već sada.

– Ujutru mu napravite doručak i donesite mu ga u krevet.

– Ako ujutru nemate dovoljno vremena, onda uveče organizujte romantičnu večeru u kućnoj atmosferi, uz njegovo omiljeno jelo i čašu vina.

– U slučaju da već neko vreme niste pronašli dovoljno kvalitetnog vremena jedno za drugo, isplanirajte izlazak bez prijatelja, zabavite se i zaboravite na sve brige.

– Pošaljite mu lepu tekstualnu ili govornu poruku ili mejl, ostavite mu poruku ili pismo u torbi za laptop. Ovo su samo neki, a ima puno načina da ga iznenadite tokom dana s nekoliko lepih reči, koje će ga sigurno oraspoložiti.

– Ako vam vreme i mogućnosti to dozvoljavaju, možete da mu pripremite i veća iznenađenja. Nikada nije loše da se iznenada pojavite i da ga odvedete na ručak ili kratku pauzu. Takođe je interesantno da mu pošaljete nešto simpatično na kancelarijsku adresu.

– Niko ne bi odbio masažu posle napornog dana. Imajte to na umu već sad, a sigurni smo da će se on znati kako da vam se oduži.

– Pokažite interesovanje za stvari koje ga zanimaju i dozvolite sebi da naučite nešto novo. Takođe, ako znate da uskoro u bioskop stiže film koji on željno iščekuje ili da se bliži neka sportska utakmica koju bi on gledao sa tribina, nabavite mu karte.

– Naučite nekoliko novih trikova neophodnih za fantastičan provod u spavaćoj sobi.

– Predložite mu da pozove drugove kod vas i pustite ih da se zabave na tipično muški način. Time ćete po ko zna koji put osvojiti njega, ali i njegove prijatelje, što je uvek super stvar.

– Organizujte vikend izlet, daleko od gradskog haosa. Muškarci vole avanturizam, pa nije loše udovoljiti njihovoj urođenoj potrebi za nečim uzbudljivim.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.