Uputstvo za nezaboravan tantrički seks

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Ukoliko upražnjavate ili biste probali tantrički seks, ovih sedam koraka će vam pomoći da u tome uživate.

Devojka-zavodjenje

Neki kažu da je tantrički seks vrhunsko zadovoljstvo, drugi smatraju da je glupost.

Iako nije nikakva novina – tantra je 5.000 godina stara praksa, o ovoj vrsti seksa se ne priča mnogo. Poenta tantričkog seksa je da se partneri potpuno posvete jedno drugom, da zajedno uživaju u svakom smislu, a orgazam se odlaže kako bi to zadovoljstvo duže trajalo.

Oni koji su ga probali kažu da je senzualno iskustvo i preporučuju vam da u „igru“ uključite tanku maramu koju ćete koristiti kao povez za oči kako biste se bolje fokusirali na dodire, kao i ulje za masažu, lubrikant, pero…

Eksperti tantričkog seksa preporučuju ovih sedam koraka da biste doživeli nezaboravno iskustvo.

Striptiz

Pustite muziku kako biste mogli da se krećete u ritmu i postepeno, vrlo polako počnite da se skidate za svog partnera.

Simfonija

Zamislite da ste muzičar, izaberite instrument i „svirajte“ na golom telu svog partnera najmanje pet minuta. U međuvremenu, partner neka pogađa o kom instrumentu je reč, a onda zamenite uloge.

Predajte se

Predajte se svom partneru i pustite ga da vas ljudi i dodiruje gde god želi. Uživajte u tome barem pet minuta, a onda se zamenite. Možete koristiti povez za oči, kako biste više uživali u dodirima.

Tantričko disanje

Dišite polako i duboko jer se na taj način produžava uživanje i odlaže vrhunac. Svoj dah usmerite ga nagom telu svog partnera, naročito na vrat, stopala… Takođe možete koristite pero da na jednom delu tela, dok na drugi istovremeno usmeravate svoj topao dah.

Šetnja prstima

„Prošetajte“ prste polako po svom telu i pokažite partneru pet mesta po kojima želite da vas dodiruje i pokažite mu kako, a onda ga „preslišajte“, odnosno neka vam pokaže šta je naučio. Zatim se zamenite.

Tantrički poljubac

Ljubite partnera svuda po licu i istovremeno ga milujte rukama. Zatim partnerovu donju usnu lagano sisajte usnama, onda pređite na jezik i završite strastvenim poljupcem.

Tantrički ples

Stanite jedno uz drugo i lagano pomerajte svoja tela u ritmu, istovremeno. Okrenite se jedno prema drugom i mrdajte kukovima, ali ne pomerajte stopala. Na sve to dodajte neku erotičnu muziku i sigurno ćete uživati.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.