Trinaest vrsta penisa: Neke obožavamo, na druge umiremo od smeha

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Penis je tako tajanstven i veličanstven (ovo drugo nije baš slučaj sa svim primercima). Rekao bi čovek, šta tu ima da se priča, može da bude veliki ili mali, debeo ili tanak. Nije tako, postoji čak 13 oblika penisa.

 

720780875635e61700d70661428973_w640

1. Zbunjujući tipa 1

Ovaj penis je u opuštenom stanju ne baš nekih dimenzija, možemo reći neprimetan. Međutim, tih nekoliko centimetra može da naraste i dva do tri puta.

2. Zbunjujući tipa 2

Suprotno od zbunjujućeg tipa 1, ovaj se se klati u trenerci i ocrtava na farmerkama. Ono što ga razlikuje je trenutak u kome veličina postaje bitna, jer on tada naraste svega nekoliko centimetara ili uopšte ne naraste.

3. Banana

Ime sve govori. Ovaj penis je oblikovan i savijen kao banana. Savršen je u misionarskoj pozi, jer stimuliše glitoris i G-tačku.

4. Čekić

Ovaj ima debeli glavić i tanje telo, a odličan je za „zakucavanje“, jer dobro prijanja na zidove vagine.

5. Pečurka

Razlika između njega i čekića je u dužini. Pečurka ima još izraženiji glavić, ali kraće telo. Najbolja poza je od pozadi.

6. C

Jednostavno rečeno, ovo penis je u obliku slova „C“. On je ukrivljen na desno, a najbolja poza je kašika ili obrnuta misionarska.

7. S

Verovatno se pitate, koje je sledeće slovo abecede. Ovaj penis ide levo, pa desno. Iako vas njegov izgled možda neće impresionirati, osim kao čudo prirode, on u rukama dobrog majstora pravi čudo u krevetu.

8. Zdepast

Ovaj penis je širi, nego duži. Idealan je, jer savršeno prijanja na zidove vagine, samo je bitno da je dobro podmazan.

9. Olovka

Tanak je i ravan kao olovka, čak mu je i glavić širine kao i telo, što mu daje elegantni izgled. Međutim, on nije baš tako kul u seksu, koliko je lep. Seks s njim može biti kao da vas neko buši, posebno ako ste „široke“ tamo dole, a analni seks je gotovo nepodnošljiv.

10. Šargarepa

Omiljena hrana zečeva je ujedno i najpoželjniji oblik penisa većini žena. On je aerodinamičan. Tanak na kraju i posepeno se širi kako idete ka korenu. To mu omogućava lakani i bezbolan ulazak.

11. Ljuti rvač

Zvuči seksi, zar ne? Ovaj penis ima izražene vene na sebi. Pulsiranje njegovih žila pruža dodatno zadovoljstvo. Zamislite prirodni vibrator. Ovaj penis je upravo to.

12. Naborani starac

Ovakav penis se uglavnom davi u svojoj koži. Ne znate da li je labav ili krut, veliki ili mali. Seks s njim je prilično naporan.

13. Mamut

Ne zato što je veliki, jer bismo rekli slon ili nilski konj, nego zato što je užasno dlakav i kao takav treba da bude deo praistorije. Žene zaista mrže da ga traže u moru vaših dlaka.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.