Tri načina da KONAČNO privučeš ljubav

  Autor: Mondo

Ima mnogo onih koji ne mogu da nađu srodnu dušu. Uz ove savete možda uspete da napokon nađete ljubav svog života.
seks

Foto: Youtube

Sve na svetu biste dali da konačno upoznate osobu u koju ćete se zaljubiti, ali nikako vam ne ide. Možda uz pomoć ovih saveta konačno nađete nekog s kojim ćete podeliti sve.

Izađite napolje

Sigurno vam zvuči glupo, ali da, morate se malo pokrenuti i izaći napolje. Znamo da je kod kuće najlepše uz film ili knjigu, ali ako ostanete u svojoj dnevnoj sobi nećete nikoga upoznati. Ukoliko izlazite, promenite „staru šemu“. Izađite u neki novi kafić, koncert…

Bacite spisak

Svako od nas ima spisak u glavi koji čine stavke koje naši budući ili buduće moraju da ispune. Neki tako idu daleko, da ne žele da daju šansu ukoliko ne ispunjava stavke sa spiska. Ne treba da odustanete od kvaliteta koji tražite, ali ako se baš striktno držite nekih stavki, ostaćete sami.

Budite realni

Želite da vam momak bude visok, crn, lepo građen, pametan, obrazovan, uspešan ili da je devojka zgodna, duge kose, umetnica, blage naravi?

Eh, svi to želimo! Budite realni u svojim očekivanjima, siđite na Zemlju, možda se taj nesavršeni ili nesavršena pretvore u one PRAVE.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.