Tantalove muke! Šta ako te on voli, a loš je u krevetu

  Autor: 24sata Foto: profimedia
Upoznali ste frajera koji je pametan, zgodan, šarmantan, zabavan, brižan i pun ljubavi, i kao takav ima skoro sve ono što želite od muškarca s kojim ste u vezi. Kažemo „skoro sve“ jer koliko je dobar u svemu, toliko je loš u krevetu. I šta sad?
sex profimedia-0102768785_1000x0

Koliko je ta mana zaista važna i da li on zaslužuje da i dalje igra u prvoj ligi uprkos spomenutom antitalentu?

Nemojte da okrivljujete ni sebe ni njega

Vi nikako nemate razlog da se osećate krivom, ali osećaj krivice ne bi trebalo da nabacujete ni njemu. Ukoliko zbog ovog problema želite da raskinete vezu, ne bi trebalo da osećate grižu savest jer ostajanje u vezi samo zbog toga, kao i dalje postojanje frustracije iz bilo kog razloga, ne vodi ka srećnoj vezi. I zapamtite, seks je važan deo svakog odnosa, podstiče lučenje endorfina zbog kojeg se osećamo međusobno povezani, a redovan seks to dodatno pojačava.

Pažljivo pregovarajte

Nastojte da svom frajeru objasnite koliko vam se sviđa i recite mu da ima mnogo kvaliteta, ali da biste voleli da poboljšate  seksualni život. Pritom budite suptilni, koliko je to god moguće u tom trenutku. Prvo mu recite sve što volite kod njega, a onda mu recite šta vas ne zadovoljava. On će shvatiti da pokušavate da mu kažete nešto važno, a komplimenti će svakako ublažiti udarac. Pokušajte da budete konkretni i recite mu samo jednu ili dve stvari koje vam se ne sviđaju u isto vreme. Obavezno spomenite ideje kojima biste voleli da začinite i popravite stvari.

Pomno osluškujte njegovu reakciju

Ako on prihvati vašu kritiku i počne više da se trudi kako bi vas zadovoljio u krevetu, vaša misija je uspela. Međutim, ako se on uopšte ne trudi, to nije dobro. Prilično je loše za vašu vezu ako on odbija da sazna i shvati šta vam prija u krevetu. Ako stvarno nema nikakve promene, možda bi trebalo da razmislite o rakidu s njim i potražite nekoga s kim ćete biti srećniji i zadovoljeniji.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.