Šta se sve može smatrati preljubom?

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Prevara ne podrazumeva samo seks i fizičku intimnost sa drugom osobom. Bar za žene, pišu Večernje novosti.

9210639756901e40e044d134914660_v4_big

Prevara ne podrazumeva samo seks i fizičku intimnost sa drugom osobom. Bar za žene. Vaša partnerka verovatno i sledeće stvari posmatra kao neverstvo.

Pričate drugoj ženi o problemima u vezi – Ako vaša draga sazna da ste koleginici ili drugarici pričali negativno o njoj, to će, s razlogom, doživeti kao izdaju. Sve što vam smeta, njene navike, ponašanje prema vama, izgled, raspravite sa njom, ne sa drugim osobama, pogotovo ne sa ženskim. Čim toj osobi otkrivate detalje iz svoje intime, znači da ste bliski, što će vaša partnerka doživeti kao potencijalnu opasnost za odnos.

Vodite drugu ženu na „vaše“ mesto – Možda nemate lošu nameru, niti razmišljate o prevari, ali ako vas devojka zatekne u društvu druge žene na nekom specijalnom mestu, verovatno će se naljutiti. Ona za to mesto vezuje vaše zajedničke uspomene, a upad druge žene doživljava kao zauzimanje njene teritorije.

Maštate o drugoj ženi – Malo je žena koje će prihvatiti pomisao da njihov dragi u trenucima seksa zamišlja koleginicu, bivšu devojku, drugaricu. Još je manje dama kojima će prijati činjenica da njihov muškarac emotivno mašta o nekoj drugoj ženi. I zato, ako i imate ovakve misli, potrudite se da ona nikada ne sazna za njih.

Izvor: novosti.rs

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.