Šta raditi sa drugom ženom tokom „trojke“

  Autor: Mondo Foto: YouTube

Želite seks u troje, ali niste baš najsigurniji kako da se „oragnizujete“? Ovo vam može onda biti od pomoći…

trojka-1

Dakle, vaš partner i vi ste odlučili da malo seksualno eksperimentišete i dovede i treću osobu u akcije koje ne uključuju odeću.

Morate imati na umu da je seksualno angažovanje sa još jednom ženom, pored vašeg partnera, jednako velika stvar kako za njega, tako i za vas. Razlika je u tome što vi verovatno nikada niste pre toga niste imali seks sa ženom!

Ukoliko se druga dama i i vi fokusirate isključivo na jedinog prisutnog muškarca, to baš i nije ravnopravno raspoređeno zadovoljstvo, a može stvoriti i takmičarski osećaj između žena, kaže seksolog Ava Kadel.

Međutim, sa dobrim planom „napada“, možete se savim dobro snaći i još bolje provesti. Evo šta se preporučuje da uradite kako biste se osetili slobodnije sa ženom koju vaš partner i vi dovodite u krevet.

Stavite joj do znanja šta volite ili želite

Intimnost sa drugom ženom za svakoga ima drugačija značenja. Ne mora čak ni da uključuje oralni seks, zadovoljavanje prstima, pa ni ljubljenje. Važno je da kažete šta vam prija i šta ne (kao i da ona kaže vama), pre nego što se stvari „zahuktaju“, savetuje Kadel. Ukoliko niste sigurni za neku seksualnu akciju, recite joj da određene interakcije ne želite sada, ali da ćete možda kasnije biti otvoreniji za to kako se noć odvija.

Napravite opuštenu atmosferu

Kada druga žena prihvati poziv na seks sa vama i muškarcem, već znate da je zainteresovana, ali baš kao i vi, i ona može biti nervozna, ističe seksolog Ejmi Levin. Kako bi se obe našle u pravom raspoloženju, stvorite zabavne situacije. Možda bi mogle zajedno da uskočite u toplu kupku ili da igrate poker u skidanje. Nemojte da se ustručavate i da joj udelite neki kompliment. Recite joj stvari koje biste vi voleli da čujete.

Kažite joj da ste opušteni u vezi njenog kontakta sa vašim partnerom

Niko ne želi da seksom u troje sa nekim parom, stvori razdor u njihovom odnosu. Pa, kada je vaš muškarac intiman sa ovom damom, pridružite im se. Slobodno je dodirujte, ljubite i recite joj koliko vam je seksi da ih gledate. Što više ste svi uključeni, to ćete se bolje zabaviti.

A, sada, pročitajte predloge u vezi sa tim šta da zapravo radite kada akcija u troje krene:

1. Idite polako

Seksualno iskustvo sa ženom može da bude veoma senzualno, ističe Levin. Ljubite je nežno i dodirujte joj lice. Mazite je preko odeće i kada se obe osetite spremne, skinite jedna drugu ili uradite to sami.

2. Krenite odozgo na dole

Skalp je prekriven nervni završecima, koji mogu biti mnogo osetljivi, pa joj ponudite da joj izmasirate glave, predlaže Kadel. To će pomoći da se oslobodite tenzije i da vam proradi endorfin. Onda joj dodirujte podlaktice, koje su manje poznate erogene zone i nastavite dalje ka zglobovima do dlanova. Raširite joj prste kao da joj širite noge, i jezikom erotično prelazite između prstiju.

3. Igrajte se „toplo – hladno“

Pustite da vaše usne „lebde“ iznad različitih delova njenog tela poput ušiju, vrata, stomaka i unutrašnjeg dela butina. Onda, lagano izdahnite sa otvorenim ili napućenim usnama. Varijacije u vašem toplom i hladnom daju će je naterati da „zadrhti“.

Ukoliko ste baš uzbuđeni da „uskočite“ u krevet, ali niste najsigurniji šta da radite:

1. Uđite u kadu zajedno

Uđite zajedno u toplu kupku, jer je to savršena kombinacija relaksacije i erotike. Zapalite sveće, „zapenušajte“ vodu i nasapunjajte jedna drugu. Uzmite tuš, stavite ga pod vodu i uperite mlaz ka njenom klitorisu, savetuje Levin.

2. Mazite se obučene

Dok ste još u odeći ili samo u donjem vešu, šta god da vam je udobnije, predložite joj da legne na krevet ili kauč, a vi se popnite na nju. Masirajte joj grudi, ljubite je u usta i stavite njenu ruku između svojih nogu kako bi mogla da oseti da i vas sve to zadovoljava.

3. Iskoristite prste

Može biti pravo uzbuđenje osetiti „donji deo“ druge žene prvi put. Tako da, izdvojte vreme i istražite prstima njene intimne delove (obavezno skratite nokte pre toga).

Spremni ste za akciju „do kraja“?

1. Oralno je zadovoljite

Oralno zadovoljanje druge žene je odličan način da joj pokažete šta je to što vama prija, a šta će ona moći da primeni kasnije na vama, kaže Kadel. Ukoliko niste za eksperimentisanje, počnite tako što ćete joj nešto kružiti jezikom oko klitorisa i lagano ubrzavati taj cirkularni ritam kako njeni uzdasi postaju sve jači. Ili još bolje: pokušajte sa pozom „69“ kako bi doživele orgazam zajedno.

2. „Makazice“

Kada ste obe gole, sedite jedna prekoputa druge, raširite noge i približite se dok vam se vagine ne dodirnu. Pomerajte telo napred-nazad kako bi se vaši klitorisi stimulisali međusobno, savetuje Kadel. Ukoliko želite da vam bude još bliže, stavite svoju ruku ispod njenog guza i povucite je kako bi približili donje delova tela.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.