Šta muškarci ne vole u krevetu

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Užasavaju se dosadnog seksa. On se uvek odigrava ispod pokrivača, u isto vreme i sa istim pozama, bez „začina“ i strasti

801648445569bc401f1e19518316704_v4_big

Da se ne lažemo, seks je važan svakom muškarcu i ako mu ne dajete dovoljno „slatkiša“, na kraju ćete ga izgubiti. A, kakve dame muškarci ne vole u svom krevetu?

– Ne žele onu koja je loša u seksu. To je veština, kao i vožnja automobila. Neki su eksperti, drugi lošiji u tome, ali svi imamo ideju o tome šta je dobro, a šta loše. Nedostatak entuzijazma, ritma, kreativnosti i loša tehnika jesu neke od stvari koje muškarcima smetaju.

– Užasavaju se dosadnog seksa. On se uvek odigrava ispod pokrivača, u isto vreme i sa istim pozama, bez „začina“ i strasti. To je ona tačka kada vam se uživanje u partnerovom telu učini više kao dužnost nego potreba uslovljena željom.

– Ono što najviše mrze je kada žene seks koriste kao oružje. Ako ste ljute i želite da ga naterate na nešto, neka vam vođenje ljubavi ne bude bojno polje. Problem rešite razgovorom, a seks iskoristite za slatko pomirenje.

izvor: novosti


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.