Šta momci misle o devojkama koje bi odmah seks

  Autor: Mondo Foto: YouTube

Naletele ste na muškarca koji vas je odmah „oborio s nogu“, razmišljate samo o njemu i odmah ste mu uletele u krevet? Evo šta momci misle o tome.

seks

Možda niste ni nameravale da spavate sa njim, ali „varnice“ su bile jake i vaše kočnice su popustile. Bilo je savršeno, ali sledećeg jutra razmišljate da to nije ponašanje dostojno jedne dame. Brine vas, da li ste uradili lošu stvar? Šta ako se više nikada ne javi? A i ako se javi, da li mu se sviđate ili bi opet samo seks?

Evo šta o svemu tome misle momci.

Ako ne „upadnete“ odmah u njegov krevet, želeće vas više. Muškarci su po prirodi kompetitivni, vole izazove i vole da „love“. To ih intrigira, uzbuđuje i motiviše. Muškarci žele ono što misle da ne mogu da imaju. Upravo tokom tog perioda kada „jure“ neku devojku, momci se sa njom emocionalno povezuju, a ako odmah imate seks sa njim, verovatno je da će izbledeti i njegovo interesovanje za vas.

Ne postoji broj sastanaka koji treba da prođe pre prvog seksa, ali ako malo sačekate, sve su šanse da na vas neće gledati kao na devojku za veče, već kao na „materijal“ za vezu. Muškarci će vam to potvrditi – postoji nešto u ženama koje ih nateraju da čekaju. Iako će pokušati da vas odvede u krevet – muškarci su prirodno fokusirani na reprodukciju – u sebi će se nadati da nećete popustiti. Ako ga naterate da neko vreme sačeka na intimnost, fokusiraće se ne na to da vas ipak odvuče u krevet, već na to da osvoji vaše srce.

Iako momcima možda odgovara da devojke odmah zadovolje sve njihove potrebe, o ženama koje lako uskaču u krevet nemaju baš sjajno mišljenje – smatraju da ne poštuju dovoljno sebe, da nemaju dovoljno samopouzdanja i volje da čekaju muškarca koji će ih voleti i poštovati.

Šta vi mislite o devojkama koje su odmah za seks?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.