Srpkinje otkrile: „Ove stvari želimo u seksu, ali nam je glupo da tražimo“

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Dobrog seksa nema bez dobre komunikacije, to su dosad i ptice na grani naučile. Ali izgleda da je ženama (a i muškarcima) i dalje glupo da od partnera traže neke stvari, u kojima bi želeli da uživaju. Popričali smo sa Beograđankama i evo šta smo saznali.

 

960423654568a85ed2f6a2928314808_w640

S&M

– Generalno mi nije glupo da kažem i pokažem ono što mi se sviđa ili ne sviđa, ali mi je najčešće glupo da kažem dečku da volim malo grublje igrice. Posle filma „50 nijansi – siva“ imala sam najbolji seks u životu s likom s kojim sam tad bila, jer je sam film nekako podstakao priču o tome. Inače ne znam kako bih ikada pokrenula taj razgovor – kroz smeh priča Milena (28).

ORALNI SEKS

– Oralni seks je čudna stvar. Generalno ga ne volim, jer retko ko ume dobro da ga odradi, pa se sve svede samo na foliranje i veštačko uzdisanje. A uvek mi je glupo da kažem liku da ne zna šta radi i da treba to drugačije da obavi, jer znam da to udara na njihov ego. Ako bi me sam pitao, rekla bih mu šta treba drugačije, ali mi je nekako bezveze da mu sama to kažem – iskrena je Bojana (23).

MAŽENJE

– Nikad ne bih rekla liku da želim da se mazim, jer znam da je to za njih smor, ali ja to baš volim. Moje neko iskustvo pokazuje da muškarci loše reaguju kad im tražiš da se maziš, više vole akciju i oko toga najčešće dođe do svađe – iskrena je Marina (27).

GRUB SEKS

– U vezi sam godinu dana sa likom i seks je super, ali on ne zna da ja volim grub seks. I ne znam kako to da mu kažem, jer mi se to jednom već obilo o glavu – dečko s kojim sam bila nekih dva meseca je pomislio da sam neka bolesnica. S druge strane, jedan je to skapirao previše bukvalno, pa je umeo da pretera, sve u želji da mene zadovolji. Ne verujem da ću dečku ikada reći da volim grublje – kaže Ivana iz Beograda.

TROJKA

– Znam da je ovo jedna od najčešćih fantazija i kod muškaraca i kod žena, ali mislim da bi moj dečko to shvatio pogrešno. Bojim se da bi pomislio da mi više nije dovoljan samo on, a ne radi se uopšte o tome nego jednostavno želim to da probam. a dva lika, naravno – smeje se Sanja.

3 komentara

 1. Edin

  5. januara 2016. at 13:27

  Drage cure javite se ja sam ovisnik volim sexs oženit sam ali dacu vam što god želite mašina sam za to neće te se pokajat

 2. Antonyo

  11. januara 2016. at 22:01

  Drage cure vasi likovi neznaju da cijene to śto imaju.ja godinama trazim żenske poput vasih żelja ali na żalost joś nisam sreo .volim grubi sex.oral.i sve ostale fatazije ali na żalost svakoj śto sam ponudio tako neśto boi sam odbijen a klasicni sex mi niśta ne znaci .

 3. Antonyo

  11. januara 2016. at 22:35

  Performanse imam maximalne śto se tiçe zadovoljavanja żena .obożavam tvrdi grubi sex,trojku,uvijek neśto novo izmiśljam u sexu kad djevojkama ponudim ovako nesto glefaju me kao nifomana djevojke żene koje vole ovakav naçin sexa piśite 36,godiśnjaku pa su uvjerite same zivim u inostranstvo

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.