Spavali ste s više od 10 osoba? Evo da li je to normalno

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Šta mislite, da li broj seksualnih partnera određuje da li je neko neiskusan ili preiskusan za vezu?

 

198348981056b1e30f6a3be297201695_w640

Da li i vi imate ovakve dileme? Koliko bi vaš partner trebalo da ima bivših, odnosno koliko bivših je previše za vaš ukus.

Jedno istraživanje bavilo se temom bivših seksualnih partnera i koji broj se smatra tolerantnim.

U anketi je učestvovalo 1.000 ljudi, a rezultati su, između ostalog, pokazali da se ljudi koji imaju manje od 10 seksualnih partnera tokom života smatraju seksualno neiskusnim.

– Ove stvari se menjaju veoma brzo. Mislim da svi postajemo tolerantniji i skloniji seksualnim avanturama. Da smo anketu sproveli pre deset godina, muškarci bi očekivali da je potencijalna partnerka, pre njih, imala odnose s mnogo manje partnera – tvrde Britanci koji su radili anketu.

Takođe, anketa je pokazala da muškarci izbegavaju žene koje su imale više od 10 partnera, dok ih žene sa više od 20 partnera uopšte ne privlače.

Gotovo 35 odsto žena i 30 odsto muškaraca su rekli da žele da znaju s koliko je partnera imao seks njihov izabranik, odnosno izabranica.

Ranija istraživanja su pokazala da je seksualnost kod žena dosta fleksibilnija nego što je to slučaj kod muškaraca. To znači da žene u više slučajeva privlače i muškarci i žene, što im daje veću mogućnost izbora partnera.

Koliko bivših je ipak previše za vaš ukus?


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.