Slala im je slike svoje vagine i…

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

… ovakvu reakciju nije očekivala!

Zena-seksi-ves

Većina žena koje su pokušale da nađu partnera putem interneta, u nekom trenutku naiđu na necenzurisane slike genitalija „udvarača“.

Malo je onih koje, zapravo, vole da dobijaju ovakve znake „pažnje“, pa muškarci koji šalju slike svojih penisa uglavnom dobiju nula seksa, ali ih to, izgleda, ne sprečava da to nastave da rade.

Međutim, spisateljica iz Los Anđelesa, Keri Kvin, se zapitala: šta kada bi ona slala eksplicitne slike svoje vagine?

Keri je prvo potražila na internetu sliku vagine koja joj se sviđa, jer, kako je istakla, njenu mogu da vide smao muškarci sa kojima je intimna (i ginekolog).

Zatim je napravila profil na aplikaciji za upoznavanje – Bumble, a potom joj se javilo 100 nepoznatih muškaraca!

Ona se prvo upuštala u mali flert, nakon čega bi poslala sliku „lažne“ vagine. S obzirom na to da ovo nije šokiralo nikoga, onda je probala da ih šalje ranije u toku konverzacije. Na kraju eksperimenta, Keri je umesto pozdrava slala sliku vagine.

Međutim, nije postigla rezultat koji je želela.

Od 37 muškaraca koji su odgovorili na njenu eksplicitnu sliku, trojica su joj poslala svoje slike bez majice, sedmorica muškaraca joj je poslalo bezobrazne poruke u vezi sa tim šta bi hteli da rade njenoj vagini, osmorica njih je želelo da vidi više, a desetorica je odgovorila slikama svojih penisa.

„Svaki od njih je želeo da me upozna, bez obzira na moje godine i mesto boravišta“,rekla je Keri, koja se naravno nikada nije našla sa tim „udvaračim“.

Iako nije uspela da ih šokira, niti je bilo ko od njih „naučio lekciju“, ovo iskustvo ipak nije bilo beznačajno za nju.

„U čudnom zapletu, ovo je učinilo da se osećam moćnije kao žena, iako ne na način na koji sam to očekivala. Muškarci su navaljivali da me upoznaju, što je sjajan osećaj, uprkos tome što nije iz pravih razloga. Biću iskrena: iako nije bila moja vagina na slici, narednih dana sam se malo pravila važna“, zaključila je Keri.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.