Seksi stvari (koje nisu baš toliko seksi)

  Autor: Mondo

Evo stvari za koje su nas ubedili da treba da nam budu seksi, iako zdrav razum kaže drugačije.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Seks je super. Ako ste još i vi seksepilni – još bolje. Ali, među stereotipima na temu „šta je seksi“ ima i stvari koje nisu baš tako divne u realnosti.

Bradavice. Naravno, super je posvetiti im pažnju tokom predigre, ili kad se naziru diskretno, ispod neke fine svilene bluze. Ali u kontekstu „oslobodimo bradavice“? O’ladite malo. Svi ih imamo.

Seks ispod tuša. Zvuči kao super ideja. U filmovima i izgleda super. Ali, u realnosti, klizavo je, neudobno i teško da ćete naći pozu u kojoj vam je udobno, a da ne rizikujete da razbijete glavu na slavinu. I, voda spira prirodne lubrikante, tako da može da bude i neprijatno.

Švrćkanje okolo bez veša. Izašli ste i zavodljivo mu šapućete da ne nosite gaćice. Super. Čekaj, ali to znači da su vaši intimni delovi na samo koji milimetar od te stolice u restoranu na kojoj je ko zna ko sedeo pre vas? A kako ste došli? Taksijem? FUJ. Gradskim prevozom? FUJ.

Visoke potpetice. Superseksi, ali samo ako su vam te cipele udobne. Ako ostave crvene tragove kad ih izujete, očigledan dokaz da se mučite cele večeri, odjednom više nije seksi, više je nekako tužnjikavo.

Ejakulacija po licu partnerke. Super je ako oboje to želite, ali ako vam partnerka nije jasno i nedvosmisleno stavila do znanja da to želi – da vam nije palo na pamet.

Zavodljiv ugriz za donju usnu. Dobro izgleda na naslovnim stranama časopisa i na filmu ponekad. U stvarnosti, uglavnom deluje kao da ste užasno nervozni što, složićete se, nije seksi.

Samodržeće čarape. Ako imate savršene noge, slažemo se, neopisivo su seksi. Ali, savršene noge znači da vam se ništa ne preliva na onom delu gde se čipka završava. Dakle, ako ne želite da se odreknete samodržećih čarapa, morate krvav trud da uložite u vežbanje i da ozbiljno vodite računa o ishrani.

Poza 69. Ooooo, simultano uživanje? Malo sutra. Toliko je neudobno, da ni vi ni partner nećete moći da se skoncentrišete, koliko god uživali u oralnom seksu.

Korseti. Super, ako nemate nameru da ga skidate do ujutru. A ako veče započne u korsetu pa ga u nekom trenutku skinete, šta ćete s crvenim tragovima na koži?

Velike grudi. Bolovi u leđima, strije, preskupi brushalteri, muke sa pronalaženjem garderobe… Nema potrebe da nastavljamo niz.

Stavljanje kondoma ustima. Stvarno možete ovo da izvedete? Ili, stvarno poznajete nekoga ko ume ovo da izvede? Stvarno?

Seks na plaži. Pesak gde mu mesto nije.

Hrana u krevetu. Šlag ili med na partnerovom nagom telu? Super. Osim što je lepljivo i ostavlja fleke.

Maratonski seks. Jednako loš kao i onaj koji traje manje od dva minuta. Posle sat, dva, obe zainteresovane strane su umorne i sve odjednom postaje pomalo naporno.

Superfleksibilna partnerka. „Može noge da prebaci preko glave!“ Super. Je l’ seks bolji i prijatniji ili samo imaš čime da se pohvališ u muškom društvu?

Lateks. Znoj.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.