Seks-poze u kojima će uživati svaka žena

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Ako primenite ove seks-poze i ostale instrukcije na pravi način, moći ćete da zadovoljite svaku ženu, bez obzira na veličinu penisa.

 

2444949915626216a02d41342269186_w640

Desetine stručnjaka potvrdili su ono što od pamtiveka tvrde milioni žena – da bi dostigle orgazam, ženama je neophodna stimulacija klitorisa. Ne poželjna, nego neophodna.

Seks-poze koje produžavaju zadovoljstvo

Seks-poze u kojima žene mogu da svrše su one u kojima dolazi do stimulacije klitorisa ili im omogućuju da ga stimulišu same. Ovih osam poza omogućuju upravo to.

Jastuk ispod guze

Ko bi rekao da je moguće napraviti revoluciju najobičnije misionarke tako što ćete ispod njene guze staviti jastuk? Na taj način podiže se čitava donja polovina njenog tela što omogućava dublju penetraciju. Da bi penetracija bila još dublja, žena bi trebalo da vas obgrli nogama, a tako će moći i da stimuliše klitoris.

Stolica na rasklapanje

Ovo je još jedna varijacija misionarske poze. Žena leži na leđima a noge su joj na partnerovim ramenima. U toj pozi žena oseća da se čitavo njeno telo savija poput rasklopljene stolice.

Fleksibilnije žene mogu da izvedu i varijaciju ove poze tako što će rukama maksimalno privući raširene noge ka sebi. Ovo je poza koja omogućava najdublju penetraciju. Vaša devojka će misliti da ste bili na produžavanju penisa.

Seksi zagrljaj

Šta žene vole više od emocija? Orgazme. A ova poza pružiće joj i jedno i drugo. Zamislite idealan položaj za maženje – ona je mala kašika, a vi velika. Uđite u nju otpozadi. Nećete imati baš mnogo prostora za pomeranje, ali u tome i nije poenta. Trljanje o zid vagine će sve vreme stimulisati njenu G-tačku, a to će je načisto izludeti. Pošto su vam ruke slobodne, upotrebite ih da joj stimulišete klitoris.

Kaubojka

U ovoj pozi ona ima potpunu kontrolu nad tempom, dubinom i smerom penetracije, a samim tim i njeno uživanje je veće.

Žena treba da sedne na muškarca, a onda da se nasloni na njega gornjim delom tela i pomera se gore-dole, u čemu joj on pomaže rukama. Tako je omogućena i dublja penetracija i stimulacija klitorisa.

Obrnuta kaubojka

Kaubojka je odlična, a obrnuta verzija ove poze je fantastična.

Muškarac leži na leđima sa ispruženim nogama, a žena seda na njega tako da joj on gleda u leđa. U ovoj pozi ćete stalno stimulisati njenu G-tačku, a njoj su ruke slobodne da stimuliše klitoris.

Dvostruki crv

Žena leži na stomaku, a muškarac preko nje i penetrira otpozadi. Ako ona malo izdigne guzu to će omogućiti dublju penetraciju, a za najbolji efekat, stavite jastuk ispod njenih kukova.

Stojeći

Žena leži na leđima tako što joj je guza na ivici kreveta ili stola, a noge raširene. Muškarac stoji i pridržava je rukama.

Opkoračenje

Kod ovog položaja je najbolje to što ne morate mnogo da se trudite. Takođe je i vrlo prisan, a svi znaju koliko devojke vole prisnost.

Muškarac treba da sedne, a žena ga opkorači gledajući ga licem u lice. Umesto da skakuće gore-dole, jednostavno treba da se omota nogama oko njega i naginje se unazad kako bi njegov penis pritiskao njenu G-tačku. To će ujedno olakšati i pristup klitorisu.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.