Saveti za vlažni užitak

  Autor: Mondo Foto: Gulliver Getty/Thinkstock

Uz nekoliko pokreta jezikom, seks može da bude mnogo zabavniji i bolji. Pročitajte ove savete i počnite da vežbate.

oralni-seks

Momci, iako su ovi saveti uglavnom namenjeni damama, neke od njih i vi možete primeniti da svojoj partnerki pružite užitak.

Igrajte se bradavicama

Na bradavicama se nalaze nervni završeci, što znači da su veoma osetljive, i ne treba da ih zanemarite tokom seksa. Jezikom se poigravajte sa partnerovim bradavicama, ali uvek imajte na umu da je ovo izuzetno osetljiv deo tela, pa nemojte biti grubi.

Vrh penisa

Ovaj deo penisa je HIPER osetljiv. Nežno kružite jezikom oko vrha penisa, i budite sigurni da neće želeti da prestanete. Ipak, predlažemo da to ne radite nakon što je vaš partner doživeo orgazam jer tada ovakva stimulacija može biti bolna i neprijatna.

Penis

Ako vi i partner inače uživate u oralnom seksu, znajte da ne morate uvek da koristite usne. Sporim pokretima povlačite vrh jezika duž penisa i on će sigurno uživati.

Ušna školjka

Ako ste ovu erogenu zonu zanemarivali tokom seksa, vreme je da to promenite. Prelazite vrhom jezika duž partnerove ušne školjke, a usput šapnite i poneku „prljavu“ reč…

Ne zanemarujte testise

To verovatno nije najlepši deo na muškom telu, ali je svakako deo muškog tela i ne treba ga zapostaviti. Iznenadite ga „šarajući“ vrhom jezika po njegovim testisima, sigurni smo da vam neće zameriti, naprotiv.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.