Saveti dominatriksa: Kako da nađeš ljubav

  Autor: Mondo Foto: Thinkstock

Verovatno očekujete saveti tipa „uzmi bič u ruke,“ ali ovo je nešto potpuno drugačije.

sex

  Ivet Čester bila je sama godinama, a uglavnom je privlačila, kako kaže, najgora vrsta muškaraca – loši momci, narcisi, oni skloni varanju. Međutim, bilo joj je muka od svih saveta koje je dobijala od ljudi iz okoline, pa je pomoć odlučila da potraži na drugom mestu – od Margaret Korvid poznatije kao Ljubavnice Megpaj u svetu dominatriksa. Evo njenih saveta.

Ne tražite partnera za vezu, već nekoga sa zajedničkim interesima. „U sado-mazo zajednici se ne zabavljamo, već imamo grupu prijatelja,“ kaže ona. „Najbolje je biti okružen ljudima koji imaju iste afinitete, tako se uvek osećate sigurno.“

Kada se okružite takvim ljudima, veće su šanse da nađete nekoga ko vam odgovara.„Međutim, nemojte da se nadate vezi čim pronađete nekoga sličnih interesovanja. To što volite da čitate, trčite ili volite sado-mazo seks, ne znači da ste kompatibilni. Važni su ličnosti, stavovi, želje…“

Ne držite se svog „tipa.“ Ako ste opterećeni pronalaskm partnera koji se uklapa u „vaš tip“ osobe, možda će vam promaći osoba za koju mislite da nije vaš tip, ali biste se zapravo odlično slagali. „Zaboravite na ‘tipove’ osoba koje smatrate idealnim i gledajte širu sliku,“ savetuje dominatriks.

Uvek znajte šta hoćete i to i tražite. „Morate da poznajete sebe, da znate svoja očekivanja i svoje granice.“

Budite tolerantniji – to sam naučila kao neko ko uživa u sado-mazo seksu, ali smatram da je tolerancija vrlo korisna u bilo kakvoj vrsti veze, kaže Margaret.

Izbegavajte „holivudske sastanke“. „Nema potrebe za stotinama ruža, budite opušteni. Izađite u šetnju, idite na piće – nisu potrebne skupe fensi večere. Ukoliko ste stidljivi, neka vaš prvi sastanak bude uz društvo, tako će vam biti lakše.

Na kraju… „zabavljajte se, budite opušteni, poštujte svog partnera i imajte na umu da nije zločin ako nešto za*ebete.“


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.