Samo seks ili nešto više?

  Autor: Mondo Foto: YouTube

Ako ste u vezi sa partnerom za koga niste sigurni da je emotivno vezan za vas, već mislite da vas „koristi“ samo za seks, ovi znaci će vam reći da li ste u pravu.
seks

Viđate se samo noću

Ako vas zove SAMO noću ili kada je malo popio, trebalo bi da znate da je seksualna veza sve što ga zanima. Partner kome je stalo do vas, želeće da provodi vreme sa vama i preko dana, i onda kada nije pod uticajem alkohola.

Uvek otkazuje planove

Vi jedva čekate da provedete vreme sa njim, ali baš pre nego što bi trebalo da se vidite, on vam šalje poruku da ćete to morati da odložite? Ne samo da je razočaravajuće, već je i nepristojno! Ne smišljajte izgovore za njegovo ružno ponašanje i kukavički način kojim vam pokazuje da mu nije stalo do vas.

Nikada ne izlazite zajedno

Sa osobom sa kojom ste u vezi trebalo bi da izlazite u javnost, baš kao što bi trebalo da se viđate i preko dana, a ne samo noću. Ako se uvek sastajete samo kod kuće, trebalo bi da se zapitate zašto. Super je kada „izgužvate posteljinu“, ali je lepo i da ponekad odete na piće, u bioskop, šetnju…

Govori vam sve što želite da čujete…

…ali vam to ne pokazuje svojim delima. „Dela govore više od reči“, zato ako vam samo govori koliko mu značite, ali vam to ne pokazujete, vreme je da nastavite svojim putem.

Ne priča o sebi

Vaš partner zna sve o vama, ali je vrlo „škrt“ kada treba da priča o sebi. Veze podrazumevaju obostrano poverenje, međusobno upoznavanje. Ako odbija da priča o sebi, ili krije nešto ili jednostavno ne želi da ga upoznate. Možda ne želi da se potrudi jer zna da će se vaša „veza“ uskoro završiti?

Priča samo o seksu

Šalje vam samo poruke koje imaju seksualne konotacije i sa vama priča samo o seksu? To je znak da ga zanima samo vaše telo, ali ne i vi kao osoba.

Ne znate njegove prijatelje

Ako se viđate samo kod kuće, niste upoznali njegove prijatelje, a on ima „neka posla“ uvek kada treba da upozna vaše drugarice, njegove namere su jasne. Partner koji ne želi samo seks potrudiće se da upozna vaš prijatelje jer su oni deo vas.

Ove znake je lako ignorisati, naročito ako na očima imate i „ružičaste naočare“, ali ako vaš partner pokazuje neke (ili sve) od ovih znakova, najverovatnije je da ste samo „kombinacija“.

Iako nije lako naći se u takvoj situaciji, imajte na umu da pored sebe zaslužujete osobu koju zanima još nešto o vama osim koja vam je omiljena seks poza.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.