Revolucija u analnom seksu: Poza koja donosi mnogo uživanja, bez bola

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Reč je o pozi po imenu „Matterhorn“, koja podrazumeva viši položaj kukova, kao i lagodniji osećaj u predelu zadnjice.

 

1442385494564a454178153706199140_w640

Kada je reč o analnom seksu, svima je prva asocijacija poza takozvani dogi (pseći položaj).

Veliki broj žena ovu vrstu seksa doživljava kao bolnu, pa ga često i izbegavaju, ali postoji drugačija poza koja će vam doneti mnogo više uživanja, a mnogo manje bola, otkriva seksolog i ekspert za veze Karlin Kosta.

„Jedan položaj vam posebno dopušta da kontrolišete tempo i ugao, dok je vašem partneru ostaje dostupna i mogućnost stimulacije klitorisa“, otkriva ona.

Reč je o pozi po imenu „Matterhorn“, koja podrazumeva viši položaj kukova, kao i lagodniji osećaj u predelu guze. U ovom položaju žena kontroliše dubinu penetracije i bliskost između partnera.

Poređajte nekoliko jastuka jedan na drugi do visine grudi (ili iskoristite komad nameštaja), tako da ostanete na kolenima ispred njega, a ruke položite preko.

Gornji deo tela bi trebalo da vam bude pod uglom o 45 stepeni. Noge oslonjene na kolena raširite (šire od širine kukova), a partner neka bude iza vas.

Nemojte odmha da pomislite da je u pitanju običan Doggy style, u ovom slučaju geometrija je na vašoj strani.

„Iako je muškarac iza vas, isto kao u klasičnoj pozi, ovaj položaj pruža vašem telu mnogo bolji i praviji ugao“, objašnjava Kosta i dodaje da u pozi Matterhorn imate priliku da se pomerate napred-nazad, dok se vaš partner samo „odbija“ od vas.

Ona savetuje i da svakako koristite lubrikant, kako bi vam bilo što prijatnije i kako biste što više uživali i dodaje da je u ovoj pozi orgazam zagarantovan.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.