Profesionalna kritičarka penisa

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Ovoj ženi muškarci plaćaju da čuju komentare u vezi sa fotografijama njihovih penisa.
seks3-610

Madelin Holden je napravila blog gde pomaže muškarcima da dovedu određene fotografije do „savršenstva“. U doba internet muvanja i zabavljanja, ona smatra da je važno na koji način ćete sebe predstavaljati, posebno u seksualnim kontekstu.

Tako je shvatila da postoje loše i dobre fotografije penisa koje muškarci šalju ženama u cilju zavođenja.

Kako bi im pomogla da što bolje privuku svojim „čarima“ zainteresovane žene, ona nudi svoje usluge profesionalne kritičarke slika penisa i to naplaćuje deset dolara.

Iako joj je blog uspešan i pun eksplicitnih fotografija, ona i dalje radi kao advokatica, a ovo smatra „hobijem“ sa strane i ne meša ta dva sveta. Nikada ne izlazi sa muškarcima koji joj šalju golišave fotografije i svemu pristupa krajnje profesionalno.

„Nekada mi šalju druge i treće pokušaje fotografisanja penisa, i uvek pokažu dokaz da su poslušali moj savet i poboljšali ugao i način slikanja“, istakla je Madelin, koja kaže da muškarci često imaju i podršku partnerki koje ih podstiču da se prijave za njene usluge.

Ona nedeljno dobije 100 do 250 slika penisa (verovatno više od bilo koga na internetu) što izgleda dosta govori o tome koliko su njene mušterije zadovoljne onime što čini za njih.

I koji su njeni saveti za dobru sliku penisa?

Bez predmeta u pozadini, odzumirajte taman toliko da se uključe i delovi tela koji nisu penis poput torza i butina, i obratite pažnju na osvetljenje. Prirodno osvetljenje je najbolje, dok je svetlo koje dopire sa kompjuterskog ekrana najgore.

Šta mislite o njenom „hobiju“?


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.