Pravila seksi dopisivanja

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

„Vruć“ SMS je mnogo više od slanja provokativih fotografija…

sms

Ok, rešili ste da malo zagrejete prstiće, ali i atmosferu do sledećeg viđanja. Evo kako se to radi, a da ne ispadnete prosti, vulgarni, napadni.

Prvo: budite sigurni da je on ili ona, spreman za takvu vrstu zabave i da neće pomisliti da ima posla sa manijakom. Kako ćete te postići? Tako što ćete biti strpljivi – ne šaljite provokativne slike ili poruke seksualne konotacije odmah na početku veze.

Drugo:budite sigurni da se radi o osobi od poverenja. Ne želite da se vaša lascivna poruka, ili ne daj Bože neki deo vašeg tela, pokazuje drugima uz smeh. Kako ćete to postići? Takođe strpljenjem. Tek kada se vaša veza koliko-toliko ustali, kada razgovorom procenite da ste sa partnerom koji ima isti ili lsičan smisao za humor kao i vi, pošaljite, ali prvo neku sms poruku koja samo naslućuje seks.

Treće: imajte meru. Čak i ako (a nadamo se da hoće) vaše seksi dopisivanje zaživi, ne zatrpavajte partnera takvim porukama. Jedna dnevno, čak bolje dve, tri nedeljno, dovoljno je. U suprotnom – izgubiće draž.

Četvrto: ne ponavljajte se. Sadržaj takvih poruka ne treba samo da pokaže vašu želju da imate seks, već i vašu kreativnost i zainteresovanost za partnera više nego što je „valjanje po krevetu“. Budite maštoviti. Kombinujte reči i slike, muziku… Nekada je dovoljna samo jedna reč, ne morate da smišljate čitave eseje.

Peto: koristite faktor iznenađenja. Seksi poruka je očekivana jutro nakon lude noći, ili uoči vašeg randevua, ali pošaljite lascivni SMS u trenutku kada znate da je vaš partner na poslovnom sastanku, na primer. Bićete zadovoljni posledicama.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.