Poznati u „akciji“: Oni su uradili ONO u avionu

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Kris Džener se pridružila „mile high“ klubu, odnosno listi poznatih koji su imali seks u avionu. Evo ko je još uživao na visini od više hiljada metara.

Seks

Mama Kim Kardašijan, Kris Džener, nedavno je priznala da je uživala u seksu u avionu. Daleko od toga da je ona prva ili jedina javna ličnost koja je to uradila.

Džon Travolta

Poznati glumac, inače kvalifikovani pilot, ispričao je za FHM magazin da je u kokpitu uživao u seksu sa svojom suprugm Keli Preston.

Lijam Nison

Lijam je jednom rekao kako ima „poseban set veština koje je naučio tokom duge karijere.“ Pa, izgleda da su mu sve te veštine koristile jer je priznao da se pridružio „klubu“ poznatih koji su uživali u seksu u avionu. „Davno sam to uradio, sećam se da je bilo na letu Lufthanze,“ rekao je glumac.

Miranda Ker

Manekenka ne samo što je priznala da je imala seks u avionu, već i da je jednom „sama preuzela komande.“ Na pitanje da li je imala odnos pod oblacima, rekla je: „Recimo. Da kažem to ovako: Već sam doživela orgazam u avionu. Sama. A onda i sa partnerom.“

Kris Braun

„Bilo je to na komercijalnom letu prve klase,“ rekao je Braun o svom seks iskustvu u avionu. „Znate, to su oni evropski avioni koji imaju ‚pregrade‘ tako da ste zaklonjeni od pogleda.“

Ris Viderspun i Džejk Džilenhal

Prema pisanju lista Today, Ris i Džejk su imali odnos u avionu u vreme kada su bili par. Navodno je izvor blizak glumici rekao da su se njih dvoje „mazili pod ćebetom na njenom sedištu, u poslednjem redu u avionu.“ Isti izvor kaže da je to trajalo 11 minuta.

Krisi Tejgen i Džon Ledžend

Par kaže da su u seksu pod oblacima uživali kada su leteli na Tajland, kod njenih roditelja. „Išli smo da posetimo moje roditelje na Tajlandu, prvom klasom i uradili smo to pod ćebetom,“ rekla je Krisi za US magazin. „Uradili smo to na sedištu, mislim da bi trebalo da dobijemo nagradu!“

Barbara Strejsend

Legendarna Barbara putovala je sa svojim suprugom Džejmsom privatnim avionom do Los Anđelesa kada su se „učlanili“ u klub poznatih koji su imali seks u „vazduhu.“ Barbara je rekla da je to bilo nezaboravno iskustvo i da bi ga rado ponovila.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.