Plavuše ili brinete, ko je bolji u seksu

  Autor: Mondo

…brinete se „poslednje smeju“ kada je reč o seksu.
megan_clara1

Foto: Instagram/megan_clara1

Istraživanje koje je sproveo sajt IllicitEncounters.com, od ispitanih 1.000 muškaraca i žena,58 odsto njih tvrdi da su brinete bolje ljubavnice.

Pored toga što su izglasane za lošije ljubavnice,plavuše su ocenjene kao žene koje su sklonije varanju. Nešto više od polovine, 54 odsto ispitanika, smatra da su devojke sa plavom kosom najsklonije prevarama, slede brunete (26 odsto glasova), crnokose (12 odsto), pa crvenokose (osam odsto).

Kada je reč o osobinama koje najviše cene u krevetu, 91 odsto ispitanika sa sajta za traženje „zabave sa strane“ kažu da je dobar smisao za humor prioritet.

Naime, četvrtina žena je priznala da bi uživale u seksu sa muškarcem koji im nije preterano privlačan, ali ume da ih nasmeje.

Jedna zanimljivost iz ove ankete je to što tri četvrtine žena i 63 odsto muškaraca tvrde da su najbolji seks imali sa partnerima koji ne znaju da igraju. Dakle, kada u klubu vidite nekoga ko se baš ne snalazi najbolje u igranju, nemojte baš odmah da ga „otpišete“…

Osim toga, trebalo bi da date šansu i stidljivim ljudima jer bi mogli prijatno da vas iznenade. Više od trećine ispitanika (oko 36 odsto) otkrila je da su stidljivi partneri potpuno drugačiji jednom kada u spavaćoj sobi ostanu sami.

Komentarišući rezultate ovog ispitivanja, predstavnik sajta IllicitEncounters.com Kristijan Grent kaže da nema sumnje da na „dejting“ sajtovima muškarci češće traže plavuše.

„Ali, one nisu najbolje ljubavnice, a muškarci bi trebalo da razmisle i o tome da one možda već imaju nekoga“, kaže Grent. „Ovo istraživanje pokazuje da su brinete možda ipak najbolja opcija ako želite da se dobro provedete na sastanku – a i u spavaćoj sobi“.

Podelite sa nama u komentarima svoje mišljenje o tome koje dame su najbolje ljubavnice – plavuše, crnokose, brinete…


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.