Pet sigurnih znakova koji odaju da je žena upravo imala seks

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Muškarce je relativno lako prepoznati čim su imali seks. Hodaju pola metra iznad zemlje, zvižde i pozdravljaju ljude koje inače izbegavaju u širokom luku.

17585433556a8bf93674cd687901664_w640

Ako i niste sami primetili, velika je verovatnoća da će vam se i sam pohvaliti, pogotovo ako je nakon dugog flertovanja konačno ulovio devojku koja mu se sviđa.

Međutim, kako stvari stoje sa ženama? Kako prepoznati da je i ona imala akciju prošle noći, osim ako nema istu odeću od juče (ili mušku košulju), čudno hoda, ima neurednu kosu, šljivu na vratu ili razmazane ostatke šminke? Evo odgovora.

Više vas privlači

Što ima više seksualnih aktivnosti u životu, njeno telo će lučiti više feromona, hemijskih glasnika kojima je cilj da privuku suprotan pol.

Srećnija je

Istraživanje na 15 hiljada ljudi pokazalo je da su oni koji imaju seks dva ili tri puta nedeljno, 55 odsto srećniji od onih koji su u periodu suše. Zato posmatrajte te znakove, pogotovo ako je srećnija nego inače.

Ne prigovara

Hormon oksitocin je čini zadovoljnijom. Žena koja je upravo imala seks ne zvoca mnogo i ne zakera… Ona ne primećuje svakodnevne gluposti koje je inače nerviraju.

Zgodnija je nego inače

Naučnici su dokazali da je ljudsko telo daleko zdravije kad praktikuje seks. Mišići se razgibaju, krvotok procirkuliše, što je uvek dobro. Ako vam se čini zgodnija nego inače, a nije upisala nikakav novi kurs za vežbanje, znajte šta je u pitanju.

Naspavana je

Žene nakon orgazma luče za 30 odsto više hormona prolaktina, koji je zadužen za lakši ulazak u duboki san. Duboki san = dobar san. Ako je vidite naspavanu i ornu za posao, možda je nakon seksa odlično spavala.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.