Pazite se ovih pet tipova devojaka, sa njima samo gubite vreme

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Ako hoćete samo da se zezate i ne zanima vas ozbiljna veza – onda ovo nije tekst za vas. Međutim, dragi momci, ako želite nešto više od veze i planirate budućnost sa ženom, onda bi trebalo da znate da ovih pet tipova Srpkinja treba da izbegavate glavom bez obzira. Jer sa njima možete samo da izgubite vreme, novac i živce.

 

17231626755cc90f4d3c37679442054_w640

Devojka sa splavova

Znate svi prototip ove devojke – u životu je ne zanima ništa osim izlazaka, čim se ujutru probudi razmišlja o tome koji će splav večeras da poseti i kako bi trebalo da se obuče. Novac troši na garderobu, nadogradnju kose, noktiju i šminku, a najčešće ga ne zarađuje sama. Voli da se muva, ali je svako veče u zagrljaju drugog momka. Ako je duže vreme sa istim – verovatno taj ima dosta para.

Zašto je treba izbegavati?

Ovakva devojka ne želi ozbiljnu vezu. To što stalno izlazi ne znači da je loša, možda je čak i ozbiljna, ali sigurno ne planira da se skrasi, sedi uveče kod kuće i gleda romantične filmove. Ako vam je stalo do toga da imate dobru vezu, devojka koja je svako veče u drugoj kafani nije dobar izbor.

Preambiciozna

Ona ustaje ujutru, sprema se za posao a već na putu ka firmi razmišlja o tome kakve je obaveze čekaju danas. Verovatno ne radi za neku besnu platu, ali je zato odlučna u nameri da dođe do nje jednog dana. Ne javlja se na telefon jer ima previše obaveza, često zapostavlja privatni život i najveći osećaj zadovoljstva ima kada je šef pohvali.

Zašto je treba izbegavati?

Ova vrsta uopšte nije retka u Srbiji, ali nažalost nije najbolji izbor za ozbiljnu vezui. Čak i ako želi da ima muškarca u svom životu, ona jednostavno nema vremena za to, jer će joj posao uvek biti na prvom mestu. Ona je samosvesna i zna da za pristojan život u Srbiji mora debelo da se pomuči, ali to joj ne ostavlja dovoljno vremena za privatan život. Ako pritom ne želi da ima decu (a vi želite) veza je na startu propast.

Sponzoruša

Ne treba brkati splavarku i sponzorušu. Iako se često dešava da devojci može da se pripiše i jedan i drugi epitet (u tom slučaju bežite k’o đavo od krsta) postoje devojke koje ne izlaze svake večeri na besne žurke, ali zato jure samo likove koji imaju love. Iako mnogi sponzoruše vezuju samo za starije muškarce, to uopšte ne mora da bude slučaj, posebno ne u Srbiji – ako imaš platu iznad prosečnih 40 i kusur hiljada, dobar si mamac za ovakve žene.

Zašto je treba izbegavati?

Jednostavno je – nju zanima samo lova i hvatanje bogatih macana je njena profesija. Moguće je da će se iz toga jednog dana razviti i ljubav – sve dok se ne pojavi sledeći baja sa platom od 60 i kusur hiljada.

Slatka drugarica

Ona se uvek smeje kada pričate viceve, smeška vam se zavodnički i rado ide sama sa vama na piće, ali stalno naglašava kako ste joj vi najbolji drug. Retko kada priča sa vama o drugim tipovima, osim kada želi da vas napravi ljubomornim. Ali, ako pokažete da ste ljubomorni, naljutiće se jer – šta vi, pobogu, ima da budete ljubomorni, kad ste samo drugari?!

Zašto je treba izbegavati?

Zato što ona ne želi ništa više od običnog flerta i nikad neće ni želeti. Ako joj predložite vezu, verovatno će se praviti da je šokirana i da nije svesna toga da je svojim ponašanjem odala utisak kao da želi da bude sa vama. Ona je jednstavno željna pažnje, ali ne želi ništa više od toga. Čest slučaj u Srbiji.

Kenjkava

Njoj ništa nije po volji. Na poslu joj je strašno i užasno, svi rade manje od nje i imjau veći platu od njene. Stalno brine oko stanja u državi i kuka kako joj ova zemlja nije omogućila da uspe u svojoj profesiji. Za sve joj je kriv neko drugi, a ako ikako može, sve će svaliti na državu. Jedan od najčešćih tipova Srpkinja.

Zašto je treba izbegavati?

Ona nije od onih koji će da se potrude da nešto postignu, već će samo da sedi i kuka. Verovatno će u vezi pokušavati sve greške na vas da svali, a njeno kukanje će vam kad-tad toliko dosaditi da ćete zapitati šta uopšte radite sa njom. Skratite muku i jednostavno zaobiđite svaku koja sve vreme kuka.

5 komentara

 1. Teodora

  18. avgusta 2015. at 15:23

  Hahaha sponzoruse jure one sa 40 000. Slatko ste me nasmejali

 2. Marina

  20. avgusta 2015. at 15:16

  I ja sam ostala u cudu

 3. Tanja

  28. avgusta 2015. at 17:58

  Sponzoruse jure samo one muskarce koji zaradjuju vise od 200 000 dinara mesecno…muskarci koji zaradjuju manje od 80 000 dinara

 4. Tanja

  28. avgusta 2015. at 18:00

  Su po njihovom misljenju siromasni…najvise im se svidjaju mudkarci koji zaradjuju 500 000 dinara mesecno…

 5. Maja

  27. septembra 2015. at 22:19

  Gluposti..

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.