Ovo su 5 muških seksualnih fantazija, koje vam ni u ludilu ne bi priznali

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Muškarci vole da maštaju, ali vam to nikada neće reći. Ipak, ako vam je stalo da spasete vašu vezu, trebalo bi da znate šta im je u glavama.

 

136772721256e0151f89bd9762159817_w640

Vremena su se promenila. Muškarci su smeliji u svojim seksualnim fantazijama, a još interesantnije je što sve češće svoje ideje sprovode u delo.

Postoje stereotipi o muškim maštanjima, koji se uglavnom svode na seks-trojku, kao i na činjenicu da nisu dovoljno smeli da ostvare svoje želje, piše Klix.

Međutim, muški mozak odlazi mnogo šire i dublje od očekivanog, pa se ovakve vrste fantazija smatraju tabuom.

Varanje

Prevare se retko sprovode u delo, jer uglavnom znače kraj veze ili braka. Ipak, većina muškaraca se bar jednom prepustiti maštanju, gde iza leđa svoje bolje polovine uživa u telu druge žene koju ne mora uopšte da poznje. Ova fantazija zapravo je produžena verzija “zabranjenog seksa” koja se može “isprobati” u spavaćoj sobi, bez potrebe za varanjem, tako što ćete jedno drugom davati uloge.

Podređivanje

Muškarci vole osećaj dominacije, pogotovo u toku seksa, gde je lepši pol svesno podređen njegovim željama. Međutim, negde u muškom umu mora da postoji i želja za dijametralno suprotnim iskustvom. Česta fantazija, koja se teško izgovara, je želja muškarca da žena dominira i određuje tok seksualnog čina.

Gledanje

Muškarci su vizuelna bića, koja naprosto obožavaju da posmatraju seksualni čin. Ova fantazija se može realizovati u vidu snimanja ili fotografisanja sopstvene seksualne aktivnosti uz pristanak partnera, ali i u vidu posmatranja tuđeg intimnog čina u kojem je muškarac, uz pristanak učesnika, samo pasivni posmatrač.

Drugačija seks-trojka

Iz prethodne fantazije stvorena je njena gotovo najmračnija verzija, koja se zasniva na ideji posmatranja partnera u seksu sa drugim muškarcem uz eventualno učešće. Iako na prvi pogled ova fantazija zvuči odbojno i dodiruje strašni svet agresivne ljubomore, psiholozi je zapravo objašnjavaju kao vrstu lične katarze, u kojoj se muškarac oslobađa posesivnosti dok pristaje da njegova izabranica doživi svoju vrstu seks-trojke.

Seks s prijateljicom

Ova fantaizja je javna tajna. Mašta o seksu s prijateljicom ili prijateljicama ne negira prijateljstvo, ali muškarci ostaju muškarci. Čak i ako vaše prijateljstvo ne preraste u nešto više, uvek će postojati fantazija čije priznanje može da uništi dugogodišnja poznanstva i koju je zasigurno najbolje zadržati za sebe.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.