Ove osobine ima muškarac koji vas nikad neće prevariti

  Autor: Mondo Foto: Thinkstock

Zašto muškarci imaju potrebu da varaju intrigira žene otkako je sveta i veka. Međutim, niko se dosad nije pozabavio time zašto ne varaju.

 

546224968560e40f957ebe446369655_w640 (1)

Ukoliko ste ranije bili u vezama s muškarcima koji vam baš i nisu bili verni, verujemo da ste iz tih iskustava izvukli neku lekciju. Ipak, za slučaj da niste, tu je nauka da vam pomogne.

Evo nekoliko zvaničnih podataka o tome koje osobine krase privržene momke, a koje preljubnike.

Novac

Jedno istraživanje otkriva nam da je manje verovatno da će partneri varati ako imaju približno istu platu. Drugim rečima, za brigu je vreme onda kad počnete da zarađujete više od njega ili obrnuto.

Njegovi prijatelji

Prema autoru knjige “The Truth About Cheating”, Gariju Njumanu, verovatnije je da će muškarac varati ako to rade i njegovi prijatelji. Dakle, ako njegovi drugari nisu takvi, vrlo je verovatno da ni on neće biti izuzetak.

Osećanja

Većina muškaraca ne vara, jer je seksualno nezadovoljna, već zato što su u potrazi za emocionalnim zadovoljstvom. Volite ga i pokažite mu to.

Heavy metal

Prema jednom vrlo neobičnom istraživanju, momke koji slušaju ovu vrstu muzike, bije glas da su vrlo verni.

Ličnost

Ako je vaš dragi introvertan, za njega je manje verovatno da će potpasti pod uticaj drugih, pa ga neće tako lako obrlatiti ni neka zavodnica. Ekstroverti češće varaju, jer je za njih verovatnije da će pristati na nepristojnu ponudu.

Porodica

Ako on dolazi iz velike porodice, trebalo bi da ste na sigurnom tlu. Već na prvom sastanku, pitajte ga ima li braće i sestara.

Potencija

Ljudi koji se lako uzbuđuju, češće varaju. Jednostavno, potrebno im je da zadovolje svoje seksualne apetite.

Izgled

Ako vam on deluje kao neko ko nikad ne bi prevario devojku, verujte svojoj intuiciji. No, ako izgleda kao da bi, tako će vrlo verovatno i biti, tvrde naučnici.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.