Ovako to rade prave zavodnice: Muškarce očaravaju dame koje znaju ove stvari

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Većina pripadnika jačeg pola “pada” na štikle, ali i bez njih možete da osvojite muško srce.

 

935020265629f841526cb546049252_w640

Muškarcima je potrebno samo sedam sekundi da procene da li im se neka žena sviđa, tvrde istraživači sa Univerziteta Oregon. Za oko im prvo “zapadne” dekolte, potom obrate pažnju i na druge atribute. Isprobate zavodničke trikove koje predlaže psiholog Sijena Fokner…

S obzirom na to da je odeća ipak presudna za prvi utisak, opredelite se za jednu do dve boje, jer je efektnija i više privlači muške poglede. To se ne odnosi na crnu, osim ako nije u pitanju mala seksi haljina, jedan od najvernijih saveznika žena.

Većina pripadnika jačeg pola “pada” na štikle, ali i bez njih možete da osvojite muško srce ako blago njišete kukovima i hodate pretežno na vrhovima prstiju, posebno u baletankama.

Ukoliko popravite nabore na odeći pre nego što pružite ruku muškarcu koga upoznajete, njegova reakcija će biti mnogo toplija i strastvenija, nego da ste to učinili izgužvani.

Gola ramena imaju gotovo isti efekat na jači pol, kao i gole grudi, posebno ako su lepo oblikovana. Obucite bluzu ili haljinu bez rukava kada želite da osvojite nečije srce.

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.