Oralni seks – žene češće pružaju oralni seks

  Autor: Mondo

Tako se, otprilike, muškarci ponašaju kada želite da vam pruže oralni seks…

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Dame, razmislite – koliko puta ste partnerima priuštili oralni seks, a koliko puta su oni vas na taj način zadovoljili?

Mnogim muškarcima se gotovo podrazumeva da ih žene oralno zadovoljavaju, ali se nikada neće „spustiti dole“ da na taj način zadovolje svoju partnerku.

To bi, dragi muškarci, trebalo da se promeni. Seksualno zadovoljstvo žena je jednako važno kao i vaše, a možda prvi korak ka toj promeni je vaše priznanje – žene češće pružaju oralni seks, nego što uživaju u njemu.

Bez obzira na to da li vi priznajete ili ne, istraživanje studenata sa Kanadskog univerziteta pokazalo je da63 odsto muškaraca redovno uživa u oralnom seksu, u odnosu na 44 odsto žena.

I ako pitate bilo koju ženu heteroseksualne orijentacije, reći će vam da češće ona oralno zadovoljava partnera nego on nju.

A izgovori muškaraca za to su posebna priča: od „boli me vrat“, preko „treba ti previše vremena da doživiš orgazam“, do „ne znam kako“ i one klasične: „Možemo li jednostavno da imamo seks?“

Ono što je interesantno je da muškarci ovakvim i sličnim izgovorima odbijaju da svojim partnerkama pruže oralni seks kada ih one za to pitaju, dok sa druge strane, oni ne traže (rečima) oralni seks, ali će „suptilno“ pokazati na svoj penis očekujući da se žene odmah „spuste dole“.

Dakle, jednostavnije rečeno, oni imaju stav „moram li“ kada treba da pruže oralni seks svojoj partnerki, ali očekuju od njih da one pune entuzijazma navale na njihovu „alatku“.

Dame, ne prihvatajte to. Ako želite oralni seks, tražite to od svog muškarca vrlo jasno, i ne prihvatajte izgovore jer seks treba da pruži UZAJAMNO zadovoljstvo.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.