Od toga sve zavisi: Evo šta muškarci uvek primete tokom seksa

  Autor: 24sata Foto: Thinkstock

Pre svega, muškarci ne primećuju oguljeni lak na noktima, suve pete ili dlačice koje nisu uklonjene sa bikini zone. Oni primećuju druge stvari, kojih vi često niste ni svesne.

185116439455a8d94ae2a72155470653_w640

Ovo su neke od njih:

1. Inicijativa

Muškarci ne žele da „odrađuju“ baš sav posao i obožavaju žene koje znaju da preuzmu inicijativu. Svakako će primetiti kad žena nije preterano zainteresovana ili barem ostavlja takav utisak. „Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim“, poručuju muškarci.

2. Pokreti tela

Ako ste ukočene i sramežljive, to morate da promenite. Senzualnost je, sa druge strane, itekako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. „Uključite celo telo, tako ćemo videti da ste jako uzbuđene što ste sa nama“, otkrili su momci za magazin Women’s Health.

3. Pogled

Gledanje u oči ili odmeravanje njihovih tela – to je sve što dolazi u obzir. Pogled prema dole (sumnja?), odmeravanje sopstvenog tela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni.

4. Sveža depilacija ili seksi donji veš

„Ne sudimo ako u pitanju nije ni jedno od toga. Ali ako jeste, to nam otkriva da ste unapred razmišljale o seksu i to nam je jako drago da vidimo.“


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.