Od ovoga sve zavisi: Evo šta muškarci uvek primete na vama tokom seksa

  Foto: Thinkstock

Njih ne zanima da li vam je lak na nogama poluskinut…

36523438556f959efe0b96036367539_w640

Iako žele da se pokažu kao prave muškarčine u krevetu, muškarci obožavaju žene koje super odrađuju svoj deo posla i umeju da preuzmu inicijativu. Obratite pažnju na ove stvari ako želite da on bude zadovoljan.

Pre svega, muškarci ne primećuju poluskinut lak na noktima, suve pete ili dlačice koje nisu uklonjene sa bikini zone. Oni primećuju druge stvari, kojih vi često niste ni svesne. Ovo su neke od njih:

Inicijativa

Svakako će primetiti kad žena nije preterano zainteresovana ili barem ostavlja takav utisak. „Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim“, poručuju muškarci.

Pokreti tela

Ako ste ukočene ili se stidite, to morate da promenite, jer za to nema mesta u krevetu. Senzualnost je, sa druge strane, itekako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. „Uključite celo telo, tako ćemo videti da ste jako uzbuđene kada ste sa nama“ otkrili su momci za magazin Vumens Helt (Women’s Health).

Pogled

Gledanje u oči ili odmeravanje njihovih tela – to je sve što dolazi u obzir. Pogled prema dole (sumnja?), odmeravanje sopstvenog tela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni.

Sveža depilacija ili seksi donji veš

„Ne sudimo ako u pitanju nije ni jedno od toga. Ali ako jeste, to nam otkriva da ste unapred razmišljale o seksu i to je muškarcima jako drago da vide.“

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.