Od ovakvih muškaraca bežite, ovaj tip vam nije potreban

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Žene se čitav život trude da nađu „pravog muškarca“. Međutim, dok traže gospodina idealnog, definitivno treba da se klone „princa“.

 

186676213256262470b7a1e049585027_w640

Kako pišu svetske blogerke, na „tržištu“ se pojavio novi tip muškarca, odmila zvan „Pepeljugin princ“ ili skraćeno „Pepeljugan“.

Znamo da vam je prva asocijacija princ na belom konju koji vam kući donosi staklenu cipelicu, međutim, nije baš tako.

Blogerka Mišel Martin za Huffington post kaže da je Pepeljugan muškarac koji žudi za fizičkom i emotivnom intimnošću, i to preko noći.

Oni po svemu sudeći žele da ih oborite s nogu i da ih romantično zavedete u roku od odmah.

„Oni žele strast! Vatromet! Da se osete živi! I to sve hoće odmah! Hoće da ih žena izvuče iz učmalosti“, tvrdi Mišel u svom blogu.

Ona ističe da se oni ponašaju poput tinejdžerki koje su do juče gledale crtane filmove. Žele bajkovitu romansu koja će im preko noći promeniti život.

Realno, kada razmislite, takav muškarac i nije toliko loš. Međutim, iako će vas u početku zasipati komplimentima i učiniti sve da vaš život zaista izgleda kao iz bajke, uskoro ćete živeti pravi horor film.

„Oni su u biti posesivni, opsesivni, dramatizuju. Treba ih izbegavati po svaku cenu“, tvrdi ova blogerka.

1 komentar

  1. Aleksandar

    2. novembra 2015. at 17:21

    Rece blogerka slaveci svoj jubilarni 79 rodjendan uz recenicu posvecenu svim devojkama „i dalje cekam pravog“, i podizuci sisu sa kolena krene ka izlazu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.