Od njegovog penisa žene beže

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Roberto Eskivel Kabrera (52) je čovek sa najdužim penisom na svetu i kaže da se žene plaše da imaju seks sa njim.

sex1

  Iako bi veliki broj muškaraca želeo što veći penis, obdareni Roberto koji ima „alatku“ dužine45,7 centimetara kaže da to uopšte nije prednost i da ga ometa u svakodnevnom životu. Ne samo što ga ometa u poslu, već tvrdi i da to plaši žene.

Kaže da mu penis doseže do ispod kolena i želi da zbog ovog „poklona“ uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najdužim penisom na svetu.

Pored toga, Roberto želi da dobije status osobe sa invaliditetom jer kaže da ga ovoliki penis ometa u obavljanju posla.

Kabrera koji je inače iz meksičke države Koahuila podvrgao se i medicinskom ispitivanju kako bi svima dokazao da je njegov penis prirodan.

On se obratio i lekarima tražeći od njih da mu pomognu u nameri da dobije status invalida. „Penis mi doseže do ispod kolena, ne mogu ništa da radim i zbog toga tražim da budem proglašen invalidom. Osim toga, želim i da budem upisan u Ginisovu knjigu rekorda.“

Stručnjaci su predložili Kabreri da se podvrgne operaciji smanjivanja penisa, ali on nije rekao da li bi pristao na takvu operaciju.

Roberto inače živi sam u sobi koju mu je brat dao na korišćenje, a hranu nalazi kopajući po smeću. Nema prijatelja i kaže da ga ljudi izbegavaju gde god da se pojavi.

Uskoro bi trebalo da izađe knjiga u kojoj će biti opisana Robertova životna priča.

Za sada, zvanično najduži penis ima Amerikanac Johan Falkon, sa „alatkom“ od 33 centimetra.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.