Obrezani ili ne: Jedna žena otkriva koji muškarci više zadovoljavaju žene

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Kakav muški polni organ pruža bolji užitak?

 

120141670055efe92c08857197444914_w640

Amerikanka Amanda Šatel koja je imala seks sa muškarcima obrezanih i neobrezanih penisa otkrila je u čemu jedna žena više uživa i zašto. Prvi put je videla penis tek pre nekoliko godina i neobrazani joj je izazivao gađenje. Međutim, nekoliko godina kasnije imala je momka iz Švedske, koji je neobrezan.

– On očigledno ima različiti penis od svih koje sam do sada videla ili dotakla. Primetila sam da kada ga ručno zadovoljavam u ruci imam „višak“ kože, sa kojim jednostavno ne znam šta da radim. U Švedskoj se, inače, najveći broj muškaraca ne obrezuje. I zašto bi? Zar nije ta koža tu s razlogom? – pita se Amanda.

Šatelova kaže i da je nakon toga putovala po Evropi, sama, i da je imale seks šeme sa nekoliko Evropljana, od kojih su svi bili neobrezani. Kasnije se udala za Francuza, tako da se nije samo navikla na neobrezani penis, već je u takvom seksu zaista uživala. Ali ističe da postoji razlika.

– Sa estetskog stanovišta, obrezani penis je lepši na oko, mada penisi generalno nisu lepi, kaže Amanda i dodaje da kada je reč o seksu sa muškarcem čiji je penis obrezan, da je osećaj gotovo isti kao kada to radi sa dildoom. Naglašava da se ova konstatacija tiče samo osećaja koji je imala, da ne dovodi u pitanje tehniku muškarca.

– Kada uđe u vaginu, jednostavno je tu. Osim ukoliko se ručno ili pomoću vibratora tokom odnosa ne stimuliše klitoris, ovaj deo ženskog tela je potpuno zanemaren, tvrdi ona i dodaje da je nešto drugačije kada je žena odozgo, jer u takvoj pozi ona može da izvija svoje telo tako da stimuliše klitoris.

– Seks sa neobrezanim penisom je više od jednostavnog seksa. Kožica, koja se pomera unazad kada dođe do erekcije, itekako stimuliše klitoris – ističe Amanda na portalu „Yourtango“ i dodaje da bez obzira na to u kojoj ste pozi, ta kožica vas jednostavno dodiruje tako da imate osećaj da vam je vagina puna, sve što vam treba je tu.

Kao nekakav zaključak, Amanda kaže da je seks sa muškarcima koji imaju neobrezan penis bolji jer „klizi bolje, osećaj je prirodniji, a seksualno iskustvo je bogatije“.

Ipak, ona na kraju naglašava da, iako više uživa u odnosu sa muškarcem neobrezanog penisa, nije sve u tome – za dobar seks važni su hemija, tehnika, emocije, a ne samo „alatka“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.