Obratite pažnju: Ovo žene žele od muškaraca

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

One ne žele „pločice“ na stomaku svog partnera, niti muškarca koji ima „debeo“ novčanik“…
Par-seks

Kada je reč o izboru partnera, ženama je najvažnije da je muškarac – pouzdan. Da, dobro ste pročitali.

Tu se ne misli samo na pouzdanost u smislu da je žena sigurna da je partner neće prevariti. I to je, naravno, važno, ali pouzdanost ovde ima šire značenje.

Dame zapravo žele partnera koji je baš onakav kakvim se predstavlja, koji radi ono što govori.Na njega partnerka može da se osloni i može da računa na njega.

Stručnjaci imaju i naučno objašnjenje zašto je ženama potreban pouzdan partner (ako je uopšte potrebno objašnjenje za to).

Oni kažu da ne samo što žene mogu da se oslone na pouzdanog partnera, već i bezbednost i zdravlje njihove dece zavise od toga.

Ispostavilo se, nakon brojnih studija, da su očevi ključan faktor za zdravlje i uspeh dece. Kada tate nisu uključene u odgajanje dece, rizik da će dete živeti u siromaštvu je pet puta veće, tri puta su veće šanse za neuspeh u školi, a dvostruko je veći rizik da dete razvije emocionalne ili poremećaje u ponašanju.

Upravo iz tog razloga – zato što vole sigurnost – žene „padaju“ na male znake pažnje poput otvaranja vrata, koja poručuju da ste tu da je štitite, da brinete o njoj, da može da vam veruje.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.