O njoj svi potajno razmišljaju: Ova seksualna fantazija postaje sve popularnija

  Autor: B92

Muškarci više, ali ni žene ne zaostaju…

foto: thinkstock

Poznati američki lanac drogerija „Superdrag“ rešio je da se pozbavi temom seksualnosti, te da sprovede jedno istraživanje koje bi otkrilo najveće fantazije ljudi.

Ova neobična studija je otkrila da je reč o seksu na javnom mestu a osim toga, iznenadio nas je i odabir lokacija.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 ljudi, a najveći procenat su činili ljudi koji nisu odoleli seksu u parku. Za razliku od njih 18,6 ispitanika je rekao kako se bar jednom „povatalo“ u parku, dok se na drugom mestu nalazi plaža, gde se bez srama u telesni odnos upustilo njih 13 posto.

Među popularnim lokacijama za seks na brzaka nalaze se javni toaleti i garaže, a za ova mesta se odlučilo oko devet odsto ispitanika, a manji broj anktetiranih je priznalo da je svoje nagone zadovoljilo na poslu, u kabinama za presvlačenje, na javnom bazenu, planinarenju ili bioskopu.

Istraživanje je dokazalo da su ipak muškarci veći ljubitelji seksa na javnom mestu- čak 56,4 odsto muškaraca reklo je kako ih pomisao na strastvene aktivnosti na javnom mjestu uzbuđuju, dok samo 43,8 odsto žena uzbuđeno pomišljaju na razmenu telesnih tečnosti u javnom prostoru.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.