Njeni saveti za bolji seks su… čudni

  Autor: Mondo Foto: AP/Remy de la Mauviniere

Gvinet Paltrou je poznata po šokantnim savetima na njenom blogu „Goop“, a ovaj je posebno interesantan.

gvinet

Od kada je startovala blog o životnim savetima „Goop“ 2008. godine, Gvinet Paltrou (42) ne prestaje da iznenađuje i zbunjuje čitaoce svojim ekscentričnim savetima.

Ona koristi ovu platformu kako bi uputila fanove u svoj zdrav način života.

Tekst pod nazivom „Tajne dna karlice“, podstiče čitaoce da uriniraju dok se tuširaju kako bi ojačali mišiće dna karlice.

„Pokušajte da piškite čučeći dok se tuširate. Kada čučnete kako bi piškili, nasuprot uspravnom sedenju na toalet šolji, automatski aktivirate vaše dno karlice i prirodno ga jačate. Zbog toga što je vaša uretra usmerena pravo na dole u ovoj poziciji, sve što treba da uradite je da se opustite kako bi urin potekao lagano – nasuprot uspravnom sedenju i potrebi da se napregnete kako bi ispraznili bešiku“, jedan je deo teksta koji je glumica podelila na svom sajtu.

Ukoliko ova „vežba“ ne upali, tu je alternativa!

„Upražnjavanje seksa nije samo zabavno, već i odlično za vaše telo, um, duh i dno karlice – i pomaže vam da postojite u trenutku. Seks hemijski podiže raspoloženje i smanjuje depresiju, a orgazmi su okidači za ispuštanje endorfina i hormona rasta, dok takođe smanjuje nivo kortizola. Vežbajte stiskanje i opuštanje vaših karličnih mišića… vaš partner će to obožavati“, lepo je objasnila Gvinet.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.