Neće vam oprostiti: Stvari koje muškarci bukvalno ne podnose u krevetu

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Lista od pet totalno nepoželjnih stvari pomoći će vam da ne ponavljate greške preko kojih oni teško prelaze.

 

1967387052568acdfc538bd381708981_w640

Nemojte da kvarite zabavu tako što ćete u krevetu da se ponašate nedolično, poručuju muškarci. Lista od pet totalno nepoželjnih stvari pomoći će vam da ne ponavljate greške preko kojih oni teško prelaze.

1. Plakanje

Emotivni izlivi tokom ili posle seksa, trebalo bi da izražavaju radost i bliskost, a mi često postanemo neuračunljive kad nas obuzmu emocije. Možda ste se rasplakale od sreće, ali momcima to deluje krajnje neuravnoteženo i odbojno.

2. Razgovor o deci

Čak i ako zapravo nastojite da napravite bebu, pričanje o tome nije podsticajno. Pustite da priroda obavi svoje, a vi se usredsredite na uživanje i zabavu.

3. Kritikovanje

Komentari o tome da mu erekcija baš ne uspeva, ili da vam se ne sviđa njegov stil, neće ništa popraviti. Potrudite se više, ili predložite da se odmorite, pitajte ga šta želi ili mu pokažite šta se vama sviđa. Ima puno konstruktivnih načina da igra uzme maha i postane uzbudljiva.

4. Dosađivanje

Ako se ponašate kao da vam je dosadno ili ste toliko umorni da ne možete da sprečite zevanje, on će biti s pravom uvređen. Uključite se, odagnajte umor ako ste se već upustili u seksualnu igru, preuzmite inicijativu, ako je to način da vam bude uzbudljivije.

5. Previše priče ili ćutanja

Previše priče ubija erotsko raspoloženje. Možda ste nervozni ili se uvek raspričate kad ste uzbuđeni, ali kontrolišite se, jer će se on pitati da li vi to zapravo pokušavate da izbegnete seks i šta nije u redu. Isto tako deluje i potpuna tišina.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.