Ne očekujte mnogo od njega: Ovaj horoskopski znak vas nikad neće zadovoljiti u krevetu

  Autor: B92

Bolje ostanite sami…

Thinkstock

Foto: Thinkstock

Osobe rođene u znaku Ovna su poznate po mnogim stvarima, strast je jedna od njih. Međutim možda niste znali da su takođe pored strasnih, u isto vreme i sebični ljubavnici. To ide jako daleko i teško je izlečivo, tako da ako očekujete od vašeg Ovna da u toku veze postane darežljiviji i barem krene da pokušava da vas zadovolji, velika je verovatnoća da ste uzaludni optimisti.

Ovnovi često umeju od svog partnera da iscede i poslednju kap strasti i sami sebe opskrbe neslućenim zadovoljstvima, dok u isto vreme povratna usluga izostane.

Pored sebičluka, karakteristična je dominacija u seksu i glavnu reč uglavnom vode oni. Mnogi svetski imperatori i diktatori su rođeni u ovom znaku i nema sumnje da su taj nagon za vlašću povukli iz astrologije. To takođe objašnjava u mnogome i prvi deo teksta.

U isto vreme čest simptom kod Ovna jeste tzv. „zapaljivost“, pa tako oni umeju da se vrlo lako vežu za određenu osobu i zariju zube u nju sve dok je ne osvoje. A naravno, gde je laka zapaljivost, lako se i ugasi strast. Tako im nije potrebno mnogo vremena da odbace osobu za koju su se tako čvrsto vezali u kratkom roku.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.