Najčudnije prilike za orgazam

  Autor: Mondo

Od rolerkostera, preko izvesne vrste pečuraka, do pranja zuba… evo šta sve može da izazove orgazam, a da nije seks (u bilo kojoj formi).

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Ako mislite da žene mogu da dožive orgazam samo u krevetu, ili gde god već da uživaju u seksu, grdno se varate. Zapravo, mnogo je toga što može da nas dovede do vrhunca… samo ćemo reći da više nikad luna parkove nećete posmatrati na isti način.

Dakle, orgazam može da se doživi i…

… dok vežbate. Da, da. Ovo se najčešće dešava kad se rade vežbe za srednji deo tela, stomak i leđa preciznije, tako da vam svi ti trbušnjaci mogu doneti još nešto lepo osim ravnog stomaka. Ponekad vas do orgazma mogu dovesti i vežbe za jačanje mišića unutrašnje strane butina.

… na porođaju. U ovo je teško poverovati, ali ima žena koje se kunu da su doživele orgazam rađajući dete.

… dok piškite. Ovo je prilično čudno… Ima ljudi koji se uzbude dok piške, što može biti pomalo nezgodno ako ste u toaletu na poslu, recimo. U čemu je stvar? Opet, kao i kod vežbanja – u mišićima karličnog dna.

… narolerkosteru. Ne verujete? Stvarno ima žena kojima se to dešava, a uzrok tome su vibracije tokom vožnje. Luna park više nikad neće biti isti, m?

… kad mirišete pečurke. Ok, ne bilo koje pečurke, ali… Na Havajima raste jedna vrsta pečuraka čiji miris do orgazma dovodi otprilke svaku drugu ženu koja im se približi.

… dok perete zube. Ako ovo nije razlog da operete zube barem dva puta dnevno, stvarno ne znamo šta da vam kažemo. Šalu na stranu, u jednoj naučnoj studiji je zabeležen slučaj žene obolele od epilepsije koja bi tokom pranja zuba doživela napad koji bi za posledicu imao – orgazam.

… dok čitate. I to ne erotske sadržaje. Kod nekih ljudi, čitanje naročito dirljivih delova romana dovoljno je da ih uzbudi toliko da dožive orgazam.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.